Ειδικά στοιχήματα για το ΗΠΑ-Γαλλία ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

Η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, καλύπτει στοιχηματικά τον σημερινό αγώνα του Μουντομπάσκετ ανάμεσα σε ΗΠΑ και Γαλλία και προσφέρει όλες τις παραδοσιακές αγορές (όπως της 0% γκανιότας* και της ανανταμοιβής στα live στοιχήματα), για όσους θέλουν να διεκδικήσουν κέρδη με τους συνηθισμένους τρόπους. Παράλληλα, όμως, οι υπεύθυνοι δημιούργησαν και ανακοίνωσαν μια σειρά από ειδικά στοιχήματα για την κορυφαία αναμέτρηση.

Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να τοποθετήσουν όσοι θέλουν να διεκδικήσουν κέρδη με εναλλακτικούς τρόπους. Και η Novibet προσφέρει αρκετούς από αυτούς, χάρη στα αρκετά ειδικά στοιχήματα που ανακοίνωσε για τον αγώνα.

 

Τα ειδικά στοιχήματα της Novibet για το ΗΠΑ-Γαλλία

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet έχει ανακοινώσει όλα τα συνηθισμένα στοιχήματα στη σελίδα του αγώνα ανάμεσα σε ΗΠΑ και Γαλλία. Ωστόσο, εκείνοι που θέλουν να στοιχηματίσουν σε πιο ασυνήθιστες πτυχές της αναμέτρησης, μπορούν να κατευθυνθούν στην ενότητα Novi Specials και να επιλέξουν ένα ή περισσότερα από τα ειδικά στοιχήματα.

Τέτοια στοιχήματα θα βρουν αρκετά στη συγκεκριμένη ενότητα. Για παράδειγμα, θα μπορέσουν να στοιχηματίσουν στον πρώτο σκόρερ της αναμέτρησης. Οι επιλογές είναι πολλές και περιλαμβάνουν τους κορυφαίους σκόρερ των ΗΠΑ και της Γαλλίας. Επιπλέον, μπορούν να στοιχηματίσουν στο αν οι Ντε Κολό, Φουρνιέ και Μπατούμ θα πετύχουν όλοι over 1,5 τρίποντα. Από την πλευρά των ΗΠΑ, μπορούν να στοιχηματίσουν στο να κερδίσει η ομάδα και ο Γουόκερ να πετύχει over 14,5 πόντους. Τέλος, μπορούν να στοιχηματίσουν στο αν οι ΗΠΑ θα κερδίσουν τη Γαλλία και στις τέσσερις περιόδους του αγώνα.

Από την άλλη, έχουν κάποιες επιπλέον επιλογές, όσον αφορά στις επιδόσεις των παιχτών. Μπορούν, για παράδειγμα, να στοιχηματίσουν συνδυαστικά σε over 4,5 ασίστ και over 2,5 εύστοχα τρίποντα για τους Μίτσελ και Γουόκερ και σε over 8,5 ριμπάουντ και over 18,5 πόντους για τους Γκομπέρ και Φουρνιέ.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, θα είναι διαθέσιμα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet έως την έναρξη του αγώνα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία