Μειωμένο ρίσκο στο Τότεναμ – Μάντσεστερ Γ. υπόσχεται η Interwetten

Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, διεξάγεται ένας κορυφαίος αγώνας στο πλαίσιο της αγγλικής Premier League, με αντιπάλους την Τότεναμ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο αγώνας παρουσιάζει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον και από παίχτες και από τις στοιχηματικές εταιρίες και, όπως είναι φυσικό, καλύπτεται πλήρως από την στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten, με αμέτρητες επιλογές προβλέψεων. Παράλληλα, μάλιστα, συνοδεύεται και από μία προσφορά, αφού η Interwetten ανακήρυξε τον αγώνα σε κορυφαίο του μήνα.

Τι σημαίνει αυτό; Πως αν ο αγώνας λήξει με τελικό σκορ 0-0, οι παίχτες που θα έχουν δηλώσει συμμετοχή στην προσφορά και έχουν τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν μια αποζημίωση, σε περίπτωση που η πρόβλεψή τους τους στοιχίσει χρήματα, αντί να τους αποφέρει κέρδη.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς της Interwetten

Το πρώτο πράγμα που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να συνδεθούν στον λογαριασμό τους και να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, μία ημέρα πριν την έναρξη του αγώνα (δηλαδή, το Σάββατο 12 Ιανουαρίου). Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να πρόκειται για μονά στοιχήματα που θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα. Από την άλλη, δεν έχει σημασία σε ποια αγορά και σε ποιο σημείο θα τοποθετηθούν, αλλά ούτε και η αξία τους.

Το τελευταίο πράγμα που απομένει για όσους συμμετάσχουν στην προσφορά είναι να περιμένουν να ολοκληρωθεί ο αγώνας ανάμεσα σε Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να διευθετηθεί το στοίχημά τους. Αν ο αγώνας λήξει με σκορ 0-0, η εταιρία στοιχημάτων Interwetten θα αποζημιώσει όλα τα κατάλληλα χαμένα χρήματα. Η αποζημίωση, τέλος, θα έχει αξία ίση με του χαμένου ποσού, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο είτε για ανάληψη.

Ο αγώνας Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανήκει στους κορυφαίους αγώνες κάθε μήνα που προσφέρει η Interwetten με μειωμένο ρίσκο στο 0-0.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία