Τα κέρδη φέρνουν επέκταση για την BetFred

Η εταιρία στοιχημάτων BetFred ανακοίνωσε σημαντική αύξηση των κερδών της μέσα στο 2013 και δεσμεύτηκε στην περαιτέρω επέκτασή της για τον επόμενο χρόνο. Αναλυτικότερα, η βρετανική εταιρεία ανακοίνωσε αύξηση των καθαρών κερδών της στα 83 εκατομμύρια ευρώ, γεγονός που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην απόκτηση του μέχρι πρότινος κρατικού Tote.

 

Επιπλέον, χάρη στα επιπλέον κέρδη, η BetFred ανέφερε πως αύξησε τους υπαλλήλους της κατά 400, αγγίζοντας τις 10.000. Αυτή τη στιγμή, η εταιρεία διαθέτει ένα δίκτυο 1.375 επίγειων καταστημάτων, τα οποία, χάρη στα κέρδη που εξασφάλισε, σκοπεύει να αυξήσει κατά 30, δημιουργώντας 150 επιπλέον θέσεις εργασίας.

Η BetFred είναι από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στον κόσμο και προσφέρει μεγάλη γκάμα στοιχημάτων σε αθλήματα αλλά και σε μη αθλητικά γεγονότα.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfred και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.