Εξαιρετικό ξεκίνημα της εταιρείας στοιχημάτων Kindred για το 2018

Η εταιρεία στοιχημάτων Kindred ανακοίνωσε τα πρώτα οικονομικά αποτελέσματα του 2018 και φαίνεται πως έχει ήδη ξεκινήσει μια εξαιρετική χρονιά για αυτή, αν κρίνουμε από τα νούμερα του πρώτου τριμήνου. Σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα της Kindred, λοιπόν, παρουσιάζεται αύξηση στα έσοδα του τριμήνου, σε κάθε τομέα του στοιχήματος, όπως το online, το mobile κτλ..

 

Συνολική αύξηση σε κάθε τομέα

Αναλυτικότερα, η Kindred ανακοίνωσε ότι τα έσοδα του πρώτου τριμήνου του 2018 αυξήθηκαν κατά 36% σε σχέση με τα αντίστοιχα του πρώτου τριμήνου του 2017, και έφτασαν τα 237 εκατομμύρια ευρώ. Το θετικότερο στοιχείο, μάλιστα, είναι ότι η αύξηση αυτή οφείλεται στις εξαιρετικές επιδόσεις σε σχεδόν κάθε τομέα στοιχηματισμού.

Για παράδειγμα, τα έσοδα του mobile στοιχήματος αυξήθηκαν ακόμη περισσότερο μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018. Πλέον, τα mobile στοιχήματα αυξήθηκαν κατά 34% και είναι υπεύθυνα για το 72% των συνολικών εσόδων της στοιχηματικής εταιρείας. Εξίσου μεγάλη ήταν και η αύξηση των ενεργών μελών των ιστοσελίδων της Kindred, καθώς πλέον έχουν ξεπεράσει τα 1,3 εκατομμύρια. Τέλος, οι προβλέψεις για τα καθαρά κέρδη του πρώτου τριμήνου κάνουν λόγο για 34 εκατομμύρια ευρώ.

 

Επόμενη πρόκληση το Μουντιάλ

Έχοντας ξεκινήσει το 2018 με τον καλύτερο τρόπο, η Kindred δε θα μπορούσε παρά να έχει στρέψει το βλέμμα της στις επόμενες επιτυχίες και στον επόμενο μεγάλο στόχο: το Μουντιάλ του καλοκαιριού. Επίσης, δεν απουσιάζουν ούτε τα σχέδια για την επέκταση της δραστηριότητάς της σε νέες αγορές. Οι δύο βασικότεροι στόχοι σε αυτή την περίπτωση είναι η πατρίδα της εταιρείας, η Σουηδία, η οποία ετοιμάζεται για την πλήρη απελευθέρωση του online στοιχήματος, αλλά και οι ΗΠΑ, στις οποίες εξετάζεται το ενδεχόμενο δημιουργίας ενός δικτύου αγορών στοιχήματος.

Δείτε επίσης τα οικονομικά αποτελέσμα που ανακοίνωσε η KIndred για το 2017.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.