Στοιχηματική εταιρεία Bet365: Μειωμένο ρίσκο στους ημιτελικούς του Coppa Italia

Σήμερα και αύριο, οι λάτρεις του ποδοσφαίρου – και πολύ περισσότερο του ιταλικού – έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δύο άκρως ενδιαφέροντες αναμετρήσεις. Το Coppa Italia βρίσκεται στη φάση των ημιτελικών και οι τέσσερις ομάδες αναμετρώνται στους επαναληπτικούς αγώνες που μπορούν να τους οδηγήσουν στον μεγάλο τελικό.

Σήμερα, λοιπόν, θα λύσουν τις διαφορές τους η Ρόμα με τη Λάτσιο, ενώ αύριο είναι η σειρά των Νάπολι και Γιουβέντους. Και στις δύο περιπτώσεις, μάλιστα, τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Bet365 θα έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγορές με μειωμένο ρίσκο.

 

Προσφορά στο 0-0

Για να ενεργοποιηθεί η προσφορά της Bet365, θα πρέπει ο κάθε αγώνας να λήξει ισόπαλος χωρίς σκορ, με τελικό αποτέλεσμα 0-0. Σε αυτή την περίπτωση, όσοι παίχτες έχουν στοιχηματίσει σε επιλεγμένες αγορές δε θα χάσουν τα χρήματά τους. Με άλλα λόγια, αν κάποιος από τους δύο αγώνες λήξει ισόπαλος με 0-0, όσοι έχουν στοιχηματίσει σε αυτόν και έχουν προβλέψει λάθος δε θα χάσουν ούτε ένα ευρώ.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Βέβαια, αυτό δεν ισχύει για όλα τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στους δύο ημιτελικούς του Coppa Italia. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα και να επιλέξουν τις στοιχηματικές αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά. Αναλυτικότερα, οι αγορές που συμμετέχουν είναι οι εξής: ημίχρονο/τελικό, ακριβές σκορ και scorecast. Μόνον όσοι στοιχηματίσουν σε αυτές και χάσουν θα δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά.

Από την προσφορά, τέλος, εξαιρούνται τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες και έπειτα θα κλείσουν μέσω του στοιχηματικού cash out. Αν το cash out είναι ολικό, δεν τίθεται θέμα συμμετοχής στην προσφορά. Αν, όμως, το cash out είναι τμηματικό, οι παίχτες θα μπορούν να συνεχίσουν να συμμετέχουν στην προσφορά, με το τμήμα του στοιχήματος που παραμένει ανοιχτό.

Στο Copa Italia μπορούν και οι Έλληνες να στοιχήματίσουν μέσω της Bet365 καθώς η εταιρία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία