Προκριματικά EURO: Μειωμένο ρίσκο στο 0-0 από την ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Οι αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων της Ευρώπης για την πρόκριση στο EURO 2020 συνεχίζονται και κορυφώνονται τις επόμενες ημέρες και τα μέλη της Goalbet θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα στους αγώνες της επιλογής τους ή ακόμη και να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους σε παρολί. Όσοι επιλέξουν τον δεύτερο τρόπο θα έχουν να αντιμετωπίσουν αυξημένο ρίσκο. Χάρη στη νέα προσφορά της Goalbet, όμως, το ρίσκο αυτό θα μειωθεί αποτελεσματικά.

Η νέα προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet, άλλωστε, υπόσχεται να αποζημιώσει επιλεγμένα παρολί στοιχήματα που θα χάσουν, υπό την προϋπόθεση ότι θα περιλαμβάνουν τουλάχιστον έναν αγώνα που θα λήξει με σκορ 0-0.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς της Goalbet

Η προσφορά της Goalbet ισχύει αποκλειστικά για παρολί στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στους προκριματικούς αγώνες των επόμενων ημερών. Αναλυτικότερα, για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί που να περιέχει στοιχήματα σε τουλάχιστον τρεις αγώνες της διοργάνωσης. Επιπλέον, τα στοιχήματά τους θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη κάθε αγώνα, αλλά και να αφορούν στην αγορά του 1Χ2.

Μόλις τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, οι παίχτες θα πρέπει να ενημερώσουν το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Goalbet, στέλνοντας μέσω e-mail το ID του δελτίου τους. Έτσι, θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά και το μόνο που θα απομένει είναι να δουν πώς θα διευθετηθούν τα στοιχήματά τους.

Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα στους προκριματικούς αγώνες του EURO θα δουν το ρίσκο τους να μειώνεται. Εξάλλου, στην περίπτωση που ένας από τους αγώνες που έχουν επιλέξει λήξει με σκορ 0-0 και το δελτίο τους διευθετηθεί ως χαμένο, θα δικαιούνται μια αποζημίωση, μέσω της προσφοράς.

 

Η αποζημίωση της σημερινής προσφοράς

Η αποζημίωση που θα εξασφαλίσουν όσοι έχουν καλύψει στο έπακρο τις προϋποθέσεις της προσφοράς θα ισούται με το χαμένο ποσό, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα έχει τη μορφή πριμ. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αρχικά για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά απαιτείται τζιράρισμα της αξίας της, προκειμένου να απελευθερωθεί για ανάληψη.

Για σήμερα η Goalbet επέλεξε τον αγώνα Πορτογαλία-Ουκρανία για την προσφορά της 0% γκανιότας. Και μην ξεχνάτε πως μέσω της Goalbet μπορούν και οι Έλληνες να στοιχηματίσουν στα προκριματικά του Euro, διότι ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία