Δωρεάν live στοίχημα στο ποδόσφαιρο από τη Betrebels

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Betrebels ανακοινώνει σχεδόν κάθε εβδομάδα μία νέα προσφορά για τα πιστά της μέλη και τους δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα δωρεάν live στοίχημα στον αγώνα της εβδομάδας, ώστε να μπορούν να διεκδικήσουν έπειτα κέρδη χωρίς ρίσκο. Η προσφορά αυτής της εβδομάδας ισχύει για το ντέρμπι της Premier League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο διεξάγεται της Δευτέρα 17 Οκτωβρίου.

 

Στον συγκεκριμένο αγώνα, λοιπόν, τα πιστά μέλη της Betrebels μπορούν να κερδίσουν ένα δωρεάν live στοίχημα, αξίας έως και 30 ευρώ. Για να συμμετάσχουν, όμως, στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να έχουν τοποθετήσει κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας τουλάχιστον τρία στοιχήματα, συνολικής αξίας 100 ευρώ και άνω.

 

Αυτοί οι παίχτες, λοιπόν, θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν ένα δωρεάν στοίχημα, στον αγώνα της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Για να δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσουν ένα στοίχημα πριν την έναρξη του αγώνα, σε οποιαδήποτε αγορά επιθυμούν. Έπειτα, μόλις ο αγώνας ξεκινήσει, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα ακόμη, στην πλατφόρμα του live στοιχήματος, σε οποιαδήποτε άλλη στοιχηματική αγορά.

 

Αν το δεύτερο στοίχημα (αυτό που τοποθετήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα) χάσει, οι παίχτες θα δικαιούνται επιστροφή χρημάτων. Το ποσό της επιστροφής, όμως, δε θα είναι ίσο με την αξία του live στοιχήματος, αλλά ίσο με το 50% της αξίας του πρώτου στοιχήματος που τοποθέτησαν πριν την έναρξη του αγώνα. Αν κάποιος, για παράδειγμα, στοιχηματίσει 60 ευρώ πριν την έναρξη του αγώνα θα δικαιούται επιστροφή 30 ευρώ.

 

Όσοι, τέλος, εξασφαλίσουν επιστροφή των χρημάτων τους θα πρέπει να στείλουν ένα e-mail στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Betrebels. Το e-mail θα πρέπει να σταλεί στο cs@betrebels.com και να έχει θέμα “Match of the week – in-play offer”. Με τον τρόπο αυτό, τα χρήματα θα επιστραφούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

 

Η Betrebels ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος από τον Δεκέμβριο του 2012 όποτε και έλαβε την απαραίτητη άδεια λειτουργίας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betrebels και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betrebels ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία