Επιστροφή χρημάτων στο Champions League από την Paddy Power

Η εταιρία στοιχημάτων Paddy Power επεκτείνει μια από τις προσφορές της - αυτή που επιστρέφει χρήματα σε συγκεκριμένους παίχτες που στοιχηματίζουν σε επιλεγμένους αγώνες και χάνουν. Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση της ιστοσελίδας του online στοιχήματος, η συγκεκριμένη προσφορά αφορά πλέον όχι μόνο επιλεγμένους αγώνες μέσα στο αγωνιστικό πρόγραμμα της εβδομάδας, αλλά και κάθε αγώνα της φάσης των ομίλων του Champions League, στον οποίο συμμετέχει μια αγγλική ομάδα. Αυτό σημαίνει ότι, έως και την ολοκλήρωση της παρούσας φάσης του Champions League, οι παίχτες που θα στοιχηματίζουν σε αγώνες των Τσέλσι, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν πίσω τα χρήματα που έχασαν, εξαιτίας μιας λανθασμένης πρόβλεψης.

 

Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε έναν από τους επόμενους αγώνες του Champions League, στους οποίους συμμετέχει μία από τις αγγλικές ομάδες, μπορούν να διεκδικήσουν πίσω τα χρήματα που έχασαν, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Προκειμένου να συμβεί κάτι τέτοιο, όμως, θα πρέπει να καλυφθούν δύο προϋποθέσεις.

 

Η πρώτη αφορά στις στοιχηματικές αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά. Επιστροφή χρημάτων, άλλωστε, δε δικαιούνται όλοι οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στους παραπάνω αγώνες, αλλά μόνο αυτοί που θα επιλέξουν τις αγορές του ακριβούς σκορ, του πρώτου/τελευταίου σκόρερ και του scorecast (ακριβές σκορ και πρώτος σκόρερ).

 

Η δεύτερη αφορά στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Προκειμένου να προχωρήσει σε επιστροφή χρημάτων η Paddy Power, θα πρέπει ο κάθε αγώνας να λήξει με τις δύο ομάδες ισόπαλες. Ειδάλλως, δε θα υπάρξει επιστροφή χρημάτων.

 

Τα χρήματα της επιστροφής, τέλος, θα έχουν τη μορφή δωρεάν στοιχήματος και όχι μετρητών. Αυτό, βέβαια, σημαίνει ότι οι παίχτες έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν σε κάποιον άλλον αγώνα της επιλογής τους, με μηδενικό ρίσκο, ελπίζοντας σε καλύτερη πρόβλεψη. Το χρονικό περιθώριο της εκμετάλλευσης αυτού του δωρεάν στοιχήματος, όμως, εξαντλείται στις εφτά ημέρες από τη μεταφορά του στον λογαριασμό των παιχτών.

 

Χάρη στη νέα προσφορά της Paddy Power, λοιπόν, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε οποιονδήποτε από τους αγώνες του Champions League που έχουν αγγλικό ενδιαφέρον θα δουν το ρίσκο να μειώνεται σημαντικά, χάρη στην επιστροφή χρημάτων που μπορούν να διεκδικήσουν.

Η Paddy Power ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες χάρη στην προσφορά της επιστροφής χρημάτων που παρέχει στα μέλη της αλλά και τα ειδικά στοιχήματα της!

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία