Μειωμένο ρίσκο στα παρολί ποδοσφαίρου υπόσχεται η εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Λευκορωσίας επιστρέφει την 1η Μαΐου και τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet έχουν για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να τοποθετήσουν παρολί μειωμένου ρίσκου, απλά συμμετέχοντας στη νέα προσφορά της. Η εν λόγω προσφορά καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο, αφού αν χάσουν για έναν και μόνο αγώνα, θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

Η προσφορά έχει ήδη ξεκινήσει και διαρκεί έως τις 3 Μαΐου. Έως τότε, λοιπόν, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους αγώνες του πρωταθλήματος της Λευκορωσίας, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά

Για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά της Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί στο pre-game, το οποίο θα περιέχει τουλάχιστον 4 αγώνες του πρωταθλήματος Λευκορωσίας. Η αξία του παρολί δεν έχει σημασία, όπως δεν έχει ούτε και η απόδοσή του. Κάθε σημείο, όμως, θα πρέπει να αφορά στην αγορά του 1Χ2.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας ένα μήνυμα με το ID του δελτίου τους. Με αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά και, στην περίπτωση που χάσουν υπό τις προϋποθέσεις της προσφοράς, θα δικαιούνται την αποζημίωση.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Την αποζημίωση της νέας προσφοράς της Goalbet θα εξασφαλίσουν όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και χάσουν, εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης. Σε αυτή την περίπτωση, θα λάβουν μια αποζημίωση, η οποία θα ισούται με τα χαμένα χρήματα, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Η αποζημίωση θα έχει τη μορφή πριμ και θα μπορεί να μεταφερθεί από τον λογαριασμό, μόνο στην περίπτωση που τζιραριστεί η αξία της, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της Goalbet.

Την αποζημίωση αυτήν μπορούν να την διεκδικήσουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία