Παρολί μειωμένου ρίσκου φέρνει η νέα προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet

Η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, δίνει τις επόμενες ημέρες στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν παρολί μειωμένου ρίσκου στο ποδόσφαιρο, εκμεταλλευόμενα τη νέα προσφορά της. Η συγκεκριμένη υπόσχεται να αποζημιώσει όσα παρολί χάσουν για μία μόνο λανθασμένη πρόβλεψη, αρκεί να πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και χάσουν εξαιτίας μιας λανθασμένης πρόβλεψης θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν μια αποζημίωση και να τη χρησιμοποιήσουν έπειτα, προκειμένου να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερα χρήματα από τον λογαριασμό τους.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς της Goalbet

Η νέα προσφορά ισχύει μόνο για συγκεκριμένα παρολί που θα τοποθετήσουν οι παίχτες σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί με τουλάχιστον τέσσερα σημεία, από αγώνες του γερμανικού ή του ισπανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Τα παρολί αυτά θα πρέπει επιπλέον να τοποθετηθούν στο pre-game και να αφορούν στην αγορά του 1Χ2.

Όσοι τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα θα πρέπει και να ενημερώσουν την ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας το ID του δελτίου τους.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Οι παραπάνω προϋποθέσεις είναι βασικές για τη συμμετοχή στην προσφορά, αλλά όχι οι μόνες. Για να δικαιούνται όσοι χάσουν αποζημίωση για τα χαμένα χρήματα, θα πρέπει το παρολί τους να χάσει εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, οι παίχτες θα δικαιούνται μια αποζημίωση. Τα χρήματα που θα εισπράξουν, μάλιστα, θα είναι ίσα με το χαμένο ποσό, έως ένα προκαθορισμένο όριο, ενώ θα έχουν τη μορφή πριμ. Για να απελευθερωθεί το πριμ, τέλος, θα πρέπει να καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία