Αύξηση στα έσοδα της Betsson

Η Betsson ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του 2016 και τα στελέχη της τα κρίνουν άκρως θετικά, καθώς τα έσοδα παρουσίασαν αύξηση, παρά τους φόβους για τα εμπόδια που ενδεχομένως παρουσίαζαν οι συνεχείς διακυμάνσεις των ισοτιμιών των νομισμάτων τους τελευταίους μήνες.

 

Αναλυτικότερα, η Betsson ανακοίνωσε αύξηση των μεικτών εσόδων κατά 11%, σε σχέση με τους αντίστοιχους 12 μήνες του 2015. Το ποσό των εσόδων της εταιρείας έφτασε στα 434.000 ευρώ. Το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων προήλθε από το online καζίνο της Betsson, το οποίο εξασφάλισε το 71% του ποσού. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος, από την άλλη, είχε χαμηλότερες επιδόσεις, όσον αφορά στην προτίμηση των πελατών της εταιρείας, αλλά συνέβαλε καθοριστικά στην αύξηση των εσόδων.

 

Επιπλέον, η Betsson ανακοίνωσε πως τα λειτουργικά έσοδα αυξήθηκαν κατά 7%, στα 100.000 ευρώ, ενώ αύξηση κατά 6% παρουσίασαν και τα μεικτά κέρδη, τα οποία υπολογίζονται στα 93.000 ευρώ.

 

Σύμφωνα με τα στελέχη της εταιρείας, και συγκεκριμένα τον CEO, Ulrik Bengtsson, η αύξηση των εσόδων οφείλεται στην ανάπτυξη των ιστοσελίδων της Betsson, η οποία συνεχίζεται και μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2017 και ήδη αφήνει τους καλύτερους οιωνούς για τα επόμενα οικονομικά αποτελέσματα.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.