Χαμηλότερα τα έσοδα του Απριλίου για την αγορά στοιχήματος της Indiana

Η αγορά στοιχήματος στην Indiana είχε έναν εξαιρετικό Μάρτιο, χάρη στην στοιχηματική φρενίτιδα που δημιούργησε το March Madness, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο, η επιτυχία δεν επαναλήφθηκε τον Απρίλιο. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Πολιτείας, ο τζίρος και τα έσοδα μειώθηκαν αρκετά κατά τον Απρίλιο.

Αν, όμως, συγκρίνουμε τις οικονομικές επιδόσεις του Απριλίου με τις αντίστοιχες του περσινού Απριλίου, τότε η αύξηση είναι τεράστια. Από την άλλη, βέβαια, μια τέτοια σύγκριση έχει ελάχιστο νόημα, αφού τον Απρίλιο του 2020 οι περισσότερες επιχειρήσεις τυχερών παιχνιδιών παρέμειναν κλειστές, εξαιτίας της πανδημίας.

 

Ο τζίρος και τα έσοδα της Virginia κατά τον Απρίλιο

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, ο τζίρος του Απριλίου εμφανίστηκε μειωμένος κατά 25%, σε σχέση με εκείνον του Μαρτίου, καθώς δεν ξεπέρασε τα 236,4 εκατομμύρια δολάρια. Σε σχέση με τον περσινό Απρίλιο, από την άλλη, ο τζίρος εμφανίστηκε αυξημένος κατά 798,7%.

Η ίδια εικόνα παρατηρείται και στον τομέα των εσόδων. Οι νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες εξασφάλισαν 20 εκατομμύρια δολάρια, κατά 23,8%, σε σχέση με τον Μάρτιο. Σε σχέση με τον περσινό Απρίλιο, όμως, τα έσοδα ήταν αυξημένα κατά 1187,2%! Τα μειωμένα έσοδα, όπως είναι φυσικό, προκάλεσαν και μείωση των φόρων, οι οποίοι δεν ξεπέρασαν τα 1,9 εκατομμύρια δολάρια.

Όσο για το δημοφιλέστερο άθλημα στην αγορά στοιχήματος της Indiana, αυτό ήταν το μπάσκετ, με τζίρο 76,1 εκατομμυρίων δολαρίων. Ακολούθησαν το μπέιζμπολ (που σε αντίθεση με το μπάσκετ, είδε τον τζίρο να αυξάνεται) με 44,4 εκατομμύρια δολάρια. Σημαντική παρουσία στην αγορά είχαν και τα παρολί στοιχήματα σε διαφορετικά αθλήματα, με τζίρο 60,4 εκατομμυρίων δολαρίων.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.