Αύξηση 23% στα έσοδα της Betsson για το 2014

Η Betsson ανακοίνωσε πως τα μεικτά έσοδά της για το 2014 αυξήθηκαν κατά 23%, κατά την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων της για τη χρονιά που πέρασε. Αναλυτικότερα, η εταιρεία του online στοιχήματος εξασφάλισε μεικτά έσοδα 319,6 εκατομμυρίων ευρώ μέσα στο 2014, τα οποία παρουσιάζουν αύξηση κατά 23%, σε σύγκριση με τα αντίστοιχα του 2013.

 

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, μεγάλο ρόλο σε αυτή την αύξηση έπαιξαν τα έσοδα-ρεκόρ που εξασφάλισε η εταιρεία μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2014. Σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα που παρουσίασαν, τα μεικτά έσοδα άγγιξαν τα 86 εκατομμύρια ευρώ, από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο του 2014.

 

H Betsson είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων που εκτός από στοίχημα προσφέρουν στα μέλη τους και τεράστια ποικιλία παιχνιδιών.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.