Αυξήθηκαν τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος της Nevada τον Ιανουάριο

Τα νέα οικονομικά στοιχεία για την αγορά στοιχήματος της Nevada δείχνουν ότι το 2021 ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού οι νόμιμες εταιρείες του επίγειου και του online στοιχήματος κατάφεραν να εξασφαλίσουν αυξημένα έσοδα τον Ιανουάριο. Παράλληλα, αυξημένος εμφανίστηκε και ο τζίρος της αγοράς στοιχήματος.

Παρά τα θετικά οικονομικά αποτελέσματα, όμως, η Nevada δεν κατάφερε να ξεπεράσει το προηγούμενο ρεκόρ εσόδων, που είχε σημειωθεί τον Οκτώβριο του 2020. Επίσης, η Πολιτεία δεν κατάφερε ούτε να ξεπεράσει σε έσοδα εκείνη του New Jersey, που κατά τον Ιανουάριο βρέθηκε στην πρώτη θέση των ΗΠΑ.

 

Τα οικονομικά αποτελέσματα της Nevada για τον Ιανουάριο

Σύμφωνα με τα επίσημα οικονομικά αποτελέσματα, η αγορά στοιχήματος της Nevada σημείωσε τζίρο ύψους 646,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους τζίρους που έχει καταφέρει να εξασφαλίσει η αγορά της Πολιτείας, καθώς το όριο των 600 εκατομμυρίων δολαρίων έχει ξεπεραστεί μόλις τρεις φορές στο παρελθόν.

Ο αυξημένος τζίρος έφερε και αυξημένα έσοδα στις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος της Nevada. Αναλυτικότερα, τα έσοδα από το στοίχημα άγγιξαν τα 52,4 εκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται για τα δεύτερα υψηλότερα έσοδα που έχει εξασφαλίσει η αγορά στοιχήματος της Nevada μετά τα αντίστοιχα του Οκτωβρίου του 2020. Τα αυξημένα έσοδα, μάλιστα, είχαν ως αποτέλεσμα αυξημένους φόρους για τα δημόσια ταμεία, οι οποίοι άγγιξαν τα 3,5 εκατομμύρια δολάρια.

Όσο για το δημοφιλέστερο άθλημα στην αγορά στοιχήματος της Nevada, αυτό ήταν το αμερικανικό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, οι παίχτες στοιχημάτισαν συνολικά 288,4 εκατομμύρια δολάρια στους αγώνες του αμερικανικού ποδοσφαίρου, με αποτέλεσμα τα έσοδα των στοιχηματικών από το συγκεκριμένο άθλημα να αγγίξουν τα 25,6 εκατομμύρια δολάρια.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.