Συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιριστών της Σλοβακίας εγκαινίασε η MGΑ

H MGA, η ρυθμιστική Αρχή της αγοράς τυχερών παιχνιδιών της Μάλτας, προχώρησε σε μια νέα συνεργασία, αυτή τη φορά με την Ένωση Ποδοσφαιριστών της Σλοβακίας, προκειμένου να προστατευτεί αποτελεσματικότερα η αξιοπιστία του σλοβακικού ποδοσφαίρου. Η Σλοβακία έχει νομιμοποιήσει το online στοίχημα και οι περισσότερες από τις νόμιμες ιστοσελίδες που λειτουργούν στη χώρα εδρεύουν στη Μάλτα. Έτσι, η νέα συνεργασία θα προστατέψει αποτελεσματικότερα το ποδόσφαιρο από τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει η παρουσία του στοιχήματος.

Ουσιαστικά, η νέα συνεργασία θα έχει τη μορφή ανταλλαγής πληροφοριών ανάμεσα στους δύο φορείς. Οι ύποπτες συμπεριφορές θα καταγγέλλονται άμεσα από τον ένα φορέα στον άλλο, ώστε να προστατεύεται αποτελεσματικότερα η αξιοπιστία του αθλήματος.

 

Οι λεπτομέρειες της νέας συνεργασίας

Η MGA και η Ένωση Ποδοσφαιριστών Σλοβακίας θα συνεργάζονται στο εξής στον τομέα της ανταλλαγής πληροφοριών και θα παρέχουν η μία στην άλλη όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, ώστε να αποφεύγονται φαινόμενα χειραγώγησης αγώνων και στοιχηματικής απάτης, όπως για παράδειγμα, το ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Η νέα συνεργασία αναμένεται να έχει σημαντικά αποτελέσματα στην προστασία της αξιοπιστίας του σλοβακικού ποδοσφαίρου και η συμμετοχή της MGA εγγυάται ότι δε θα υπάρξουν παρατυπίες στη δράση των νόμιμων στοιχηματικών ιστοσελίδων που εδρεύουν στη Μάλτα και λειτουργούν νόμιμα στη Σλοβακία.

Τη συμφωνία συνεργασίας, σχολίασε και η διευθύντρια διαφύλαξης της αξιοπιστίας του αθλητισμού της MGA, Antonia Zerafa: “Είμαστε υπερήφανοι που, χάρη σε τέτοιες συμφωνίες, γινόμαστε βασικοί αρωγοί στις έρευνες για τη χειραγώγηση αγώνων σε ολόκληρο τον κόσμο και ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να συμβάλλουμε καθοριστικά και στις προσπάθειες της σλοβακικής Ένωσης Ποδοσφαιριστών”. Τέλος, δηλώσεις έκανε και ο επικεφαλής του τομέα αξιοπιστίας της Ένωσης Ποδοσφαιριστών Σλοβακίας, Jakub Čavoj: “Η ανταλλαγή πληροφοριών που θα φέρει η νέα συνεργασία μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη για τις διωκτικές Αρχές της Σλοβακίας σε τέτοιου είδους έρευνες, αφού πολλές δημοφιλείς στοιχηματικές ιστοσελίδες λειτουργούν στη Σλοβακία από τη Μάλτα. Ελπίζω πως η συμφωνία θα αποδειχθεί εξαιρετικά πολύτιμη και στις δύο πλευρές και θα μας βοηθήσει να πετύχουμε έναν κοινό στόχο: την προστασία της αξιοπιστίας του αθλητισμού”.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.