Επανέρχεται με συνεργασία η στοιχηματική εταιρεία Mybet

Μετά από αρκετούς μήνες απουσίας από την ευρωπαϊκή αγορά, η στοιχηματική εταιρεία Mybet ανακοίνωσε πως σκοπεύει σύντομα να επιστρέψει στην αγορά online στοιχήματος της Γερμανίας, με τη βοήθεια των νέων ιδιοκτητών, αλλά και δύο κορυφαίων εταιρειών λογισμικού.

Η πρώτη από αυτές είναι η Kambi, η οποία θα τροφοδοτεί την στοιχηματική πλατφόρμα της, ενώ η δεύτερη είναι η EveryMatrix, η οποία θα προσφέρει κορυφαίες ψηφιακές λύσεις.

 

Η νέα συνεργασία της Mybet

Τη νέα συνεργασία με την EveryMatrix ανακοίνωσε η νέα ιδιοκτήτρια της Mybet, Rhinoceros Group. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η EveryMatrix θα αναλάβει την υποστήριξη υπηρεσιών, όπως οι πληρωμές, η επικοινωνία και ο εντοπισμός ύποπτων ή παράνομων συμπεριφορών. Χάρη στο λογισμικό της, μάλιστα, η Mybet θα μπορεί να δεχθεί πληρωμές με 150 διαφορετικούς τρόπους στη γερμανική αγορά!

Όπως είναι φυσικό, άλλωστε, η επιστροφή της Mybet στο online στοίχημα θα πρέπει να συνοδευτεί από κορυφαίες υπηρεσίες, προκειμένου να ανακτήσει τη θέση της στη συνείδηση των παιχτών του στοιχήματος.

 

Οι… περιπέτειες της Mybet

Όταν η στοιχηματική ιστοσελίδα της Mybet επαναλανσαριστεί, θα βάλει τέλος στην απουσία της από τις ευρωπαϊκές αγορές. Θυμίζουμε ότι η Mybet προχώρησε σε αίτηση πτώχευσης τον Αύγουστο του 2018, ενώ ένα μήνα αργότερα έκλεισε τις ιστοσελίδες της σε ολόκληρη την Ευρώπη. Μερικούς μήνες αργότερα, όμως, οι υπεύθυνοι βρήκαν νέο αγοραστή – τη Rhinoceros Group, η οποία σκοπεύει να επαναλανσάρει την στοιχηματική ιστοσελίδα και να τη συνοδεύσει από κορυφαίες υπηρεσίες.

Θυμίζουμε, τέλος, ότι η Mybet λειτουργούσε νόμιμα και στην Ελλάδα, έως τη στιγμή που αποφάσισε να κλείσει τις ιστοσελίδες της. Προς το παρόν, όμως, δε γνωρίζουμε αν θα ακολουθήσουν κι άλλες αγορές, μετά τη γερμανική, και αν η εταιρεία θα επιστρέψει στη χώρα μας.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Mybet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.