Αυξάνονται οι ψήφοι έγκρισης της νέας νομοθεσίας online τυχερών παιχνιδιών στη Γερμανία

Ο νέος νόμος που θα ισχύσει σύντομα στη Γερμανία και θα φέρει τη νομιμοποίηση επιπλέον online τυχερών παιχνιδιών στην αγορά της χώρας εξασφάλισε την έγκριση δύο ακόμα ομόσπονδων κρατιδίων. Οι νέες εγκρίσεις είναι περισσότερο τυπικές, αφού το προτεινόμενο νομοσχέδιο εξασφάλισε τις απαραίτητες 13 ψήφους, ώστε να γίνει νόμος και να τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιουλίου του 2021.

Οι νέες ψήφοι έγκρισης προήλθαν από τα κρατίδια Sachsen-Anhalt και Saarland και πλέον 15 από τα 16 ομόσπονδα κρατίδια της Γερμανίας ετοιμάζονται να εφαρμόσουν το νέο νόμο. Το μόνο που δεν το έχει εγκρίνει ακόμα είναι το Nordrhein-Westfalen. Ωστόσο, από τη στιγμή που έχουν εξασφαλιστεί οι απαραίτητες 13 ψήφοι, ο νόμος θα τεθεί κανονικά σε ισχύ στα κρατίδια που τον ενέκριναν.

 

Τι προβλέπει ο νέος νόμος;

Ο νέος νόμος απελευθερώνει σε μεγαλύτερο βαθμό την αγορά online τυχερών παιχνιδιών της Γερμανίας. Στα κρατίδια που θα τον υιοθετήσουν θα επιτρέπεται η λειτουργία τυχερών παιχνιδιών των online καζίνο, όπως φρουτάκια και κάποια επιλεγμένα επιτραπέζια. Παράλληλα, θα αυξηθούν οι δυνατότητες νόμιμης δραστηριοποίησης των στοιχηματικών ιστοσελίδων, οι οποίες ήδη λειτουργούν νόμιμα σε επιλεγμένα κρατίδια της Γερμανίας.

Η υιοθέτηση του εν λόγω νόμου, πάντως, είναι προαιρετική, αν και έχει εθνική εμβέλεια. Τα κρατίδια κλήθηκαν να εγκρίνουν το νομοσχέδιο, εφόσον ήθελαν να ανοίξουν την αγορά online τυχερών παιχνιδιών και 15 από τα 16 έχουν ήδη αποφασίσει να το υιοθετήσουν. Αυτά τα 15 κρατίδια, όμως, είναι υποχρεωμένα να ανοίξουν την αγορά online τυχερών παιχνιδιών τουλάχιστον έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2028. Στη συνέχεια, μπορούν να αποσύρουν την έγκρισή τους, εφόσον ενημερώσουν εγκαίρως την κεντρική κυβέρνηση.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.