Προειδοποιήσεις για τις στοιχηματικές προσφορές στην αγορά της Δανίας

Η αρμόδια Αρχή της Δανίας, η Spillemyndigheden, απέστειλε αυστηρή προειδοποίηση προς τις εταιρείες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα, προκειμένου να είναι πιο προσεκτικές στον τρόπο που διαχειρίζονται την επικοινωνία των προσφορών τους. Η Spillemyndigheden βασίζεται σε προηγούμενα περιστατικά ασαφών ή ψευδών περιγραφών, προκειμένου να προειδοποιήσει τις εταιρείες στοιχήματος και προειδοποιεί τους παραβάτες για τα αυστηρά πρόστιμα που θα ακολουθήσουν.

Η προειδοποίηση, τέλος, πραγματοποιείται με αφορμή καταγγελίες που δέχθηκε η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτών της χώρας για διαφημίσεις με παραπλανητικό χαρακτήρα.

 

Προσοχή στα κείμενα των προσφορών ζητά η Spillemyndigheden

Το σημείο που αποτελεί το μήλο της έριδας ανάμεσα σε στοιχηματικές εταιρείες και αρμόδιες Αρχές στη Δανία είναι ο όρος “δωρεάν” στις προσφορές. Σύμφωνα με την απόφαση του Ιδρύματος Προστασίας Καταναλωτών το 2016, οι προσφορές που ανταμείβουν τους παίχτες, αλλά απαιτούν παράλληλα τζιράρισμα χρημάτων δε μπορούν να χαρακτηρίζονται “δωρεάν”.

Για παράδειγμα, η Spillemyndigheden προειδοποίησε ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί προσφορές που υπόσχονται δωρεάν πριμ στους παίχτες που θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους κατάθεση, αν αυτό το πριμ υπόκειται μετά σε απαιτήσεις τζιραρίσματος. Σε μια τέτοια περίπτωση, προειδοποιεί η Spillemyndigheden, η εταιρεία στοιχήματος θα πρέπει να μην έχει καμία αναφορά σε δωρεάν χρήματα, αλλά και θα πρέπει παράλληλα να αναφέρει ρητά όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Η Spillemyndigheden, τέλος, ανακοίνωσε ότι το συγκεκριμένοι μέτρο αποτελεί ένα μόνο κομμάτι του συνόλου των αλλαγών που φέρνουν οι αρμόδιοι στην αγορά του στοιχήματος, με σκοπό την προστασία των παιχτών του στοιχήματος. Ανάμεσα σε αυτές τις αλλαγές συγκαταλέγεται και το μπλοκάρισμα των εταιρειών που εντοπίζονται να προσφέρουν υπηρεσίες χωρίς άδεια στους Δανούς παίχτες, αλλά και ο νέος κώδικας λειτουργίας των στοιχηματικών εταιρειών. 

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη