Τη νομιμοποίηση του επίγειου και online στοιχήματος εξετάζει η Florida

Η Florida είναι μια από τις Πολιτείες των ΗΠΑ που δεν έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα, αλλά, όπως φαίνεται, οι αρμόδιοι έχουν ήδη ξεκινήσει να προετοιμάζουν το έδαφος για τη δημιουργία μιας αγοράς στοιχήματος, στον επίγειο και στον online τομέα. Η Βουλή των Αντιπροσώπων στην Πολιτεία θα κληθεί σύντομα να εξετάσει ένα νέο νομοσχέδιο, το οποίο θα επιτρέψει στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Florida να στοιχηματίζουν στον επαγγελματικό και στον κολεγιακό αθλητισμό.

Το εν λόγω νομοσχέδιο προτείνει τη νομιμοποίηση του online και του επίγειου στοιχήματος και αναλύει τις προϋποθέσεις για να αποκτήσουν οι ενδιαφερόμενες εταιρείες την απαραίτητη άδεια. Αν, μάλιστα, εγκριθεί, θα μπορεί να τεθεί σε ισχύ ακόμα και από τον Οκτώβριο του 2021.

 

Το νομοσχέδιο για το νόμιμο στοίχημα στη Florida

Το νομοσχέδιο 1317 προβλέπει αρχικά τη νομιμοποίηση του επίγειου και του online στοιχήματος εντός των ορίων της Πολιτείας της Florida. Στην αγορά που θα δημιουργηθεί θα μπορούν να συμμετάσχουν οι ενδιαφερόμενες εταιρείες στοιχήματος που θα εξασφαλίσουν την απαραίτητη άδεια, μέσω των συνεργασιών τους με τις υπάρχουσες επιχειρήσεις επίγειων τυχερών παιχνιδιών. Στη Florida, άλλωστε, λειτουργούν επιχειρήσεις που προσφέρουν νόμιμα αμοιβαίο στοίχημα και επίγεια καζίνο γηγενών.

Οι εταιρείες που θα αποκτήσουν την άδεια θα μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέσω των ήδη αδειοδοτημένων εγκαταστάσεων, αλλά και εντός αθλητικών σταδίων. Παράλληλα, θα μπορούν να προσφέρουν ιστοσελίδες και mobile apps, από τα οποία οι παίχτες θα μπορούν να στοιχηματίζουν, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται εντός της Πολιτείας.

Το νομοσχέδιο, ωστόσο, δεν αναφέρει το κόστος των αδειών που θα μπορούν να διεκδικήσουν οι ενδιαφερόμενες εταιρείες στοιχήματος, αλλά ούτε και το ύψος της φορολογίας που θα καλούνται να πληρώνουν. Οι λεπτομέρειες αυτές πιθανότατα θα συμπεριληφθούν σε νέο νομοσχέδιο, στην περίπτωση που το συγκεκριμένο εγκριθεί από τη Βουλή των Αντιπροσώπων.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.