Ολλανδία: Θα δημοσιεύονται τα ονόματα των παράνομων στοιχηματικών εταιρειών

Η KSA, η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή στην Ολλανδία, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ένα ακόμη όπλο κατά του παράνομου στοιχήματος και ανακοίνωσε πως στο εξής θα δημοσιεύει τα ονόματα των εταιρειών που θα αρνούνται να πληρώσουν τα σχετικά πρόστιμα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της KSA, η δημοσίευση των ονομάτων αυτών των στοιχηματικών εταιρειών θα έχει σκοπό την ενημέρωση του κοινού, προκειμένου να αποφεύγει τις εταιρείες εκείνες που λειτουργούν παράνομα.

Θυμίζουμε ότι η Ολλανδία ετοιμάζεται να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση της αγοράς online στοιχήματος της χώρας, τον Ιούλιο του 2020, όταν θα τεθεί σε ισχύ ο νέος νόμος. Η απελευθερωμένη αγορά της χώρας θα ξεκινήσει επίσημα τη λειτουργία της το 2021 και οι αρμόδιοι είναι αποφασισμένοι να ξεκαθαρίσουν το τοπίο από παράνομες εταιρείες στοιχημάτων.

 

Δημοσιοποίηση των στοιχείων των παράνομων στοιχηματικών

Όπως είναι φυσικό, κάθε εταιρεία στοιχήματος που δραστηριοποιείται χωρίς άδεια στην Ολλανδία καλείται να πληρώσει ένα πρόστιμο στις αρμόδιες Αρχές. Πολλές εταιρείες, όμως, δεδομένου και ότι εδρεύουν στο εξωτερικό και δεν είναι εύκολη η εκκίνηση δικαστικής διαδικασίας, αρνούνται να πληρώσουν τα πρόστιμα και συνεχίζουν ατιμώρητες να δραστηριοποιούνται στη χώρα.

Έως και σήμερα, η KSA ξεκινά τις προβλεπόμενες διαδικασίες, προκειμένου να εισπράξει τα χρωστούμενα από τις παράνομες εταιρείες, αλλά και να εμποδίσει τη λειτουργία τους στην Ολλανδία. Οι συγκεκριμένες διαδικασίες πραγματοποιούνταν χωρίς να μεσολαβήσει κάποια ανακοίνωση ή δημοσίευση. Ωστόσο, πλέον, η αρμόδια Αρχή θα δίνει στη δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία των εταιρειών που δραστηριοποιούνται παράνομα, προκειμένου οι Ολλανδοί παίχτες να γνωρίζουν ότι πρόκειται για παράνομη εταιρεία στοιχημάτων και να την αποφεύγουν.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.