Με το πρωτάθλημα μπάσκετ του Βελγίου συνεργάζεται η Sportradar

Η Sportradar, η γνωστή εταιρεία διανομής στατιστικών, δεδομένων και εικόνων, ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία που θα ενισχύσει τις υπηρεσίες που προσφέρει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας ανακοίνωσαν πως θα συνεργαστούν με την EuroMillions Basketball League, το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του Βελγίου.

Αυτό σημαίνει ότι σύντομα οι παίχτες του στοιχήματος που διατηρούν λογαριασμό σε στοιχηματικές εταιρείες που συνεργάζονται με τη Sportradar θα μπορούν να εκμεταλλεύονται στατιστικά για τον live στοιχηματισμό στους αγώνες του βελγικού μπάσκετ, αλλά και να παρακολουθούν ζωντανά τους αγώνες μέσω live streaming.

 

Oι λεπτομέρειες της νέας συνεργασίας της Sportradar

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Sportradar, η νέα συνεργασία περιλαμβάνει και ένα τρίτο μέλος: την εταιρεία Playsight, η οποία θα αναλάβει τη μετάδοση και ανάλυση των αγώνων και στατιστικών. Η τεχνολογία AI που έχει αναπτύξει η Playsight θα ενσωματωθεί στην πλατφόρμα της Sportradar και θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την εμπειρία των ζωντανών μεταδόσεων, μέσω ειδικών γραφικών, ριπλέι και άλλων υπηρεσιών.

Έπειτα, μέσω της πλατφόρμας της Sportradar, οι αγώνες θα μεταδίδονται στις στοιχηματικές ιστοσελίδες που έχουν πραγματοποιήσει ανάλογες συμφωνίες με την εταιρεία διανομής στατιστικών και εικόνων. Και οι μεγάλοι κερδισμένοι της νέας συνεργασίας θα είναι όσοι θέλουν να στοιχηματίσουν στους αγώνες μπάσκετ του βελγικού πρωταθλήματος και να τους παρακολουθήσουν ζωντανά.

Τέλος, οι επιπλέον υπηρεσίες που θα προσφέρει η Playsight θα μπορούν να αξιοποιηθούν και στα βελγικά παρκέ, αφού θα είναι στη διάθεση των διαιτητών και της γραμματείας κάθε αγώνα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.