Εξόφλησε το δάνειό της η Betfred

Την ολοκλήρωση της αποπληρωμής του δανείου ύψους 200 εκατομμυρίων λιρών κατάφερε η εταιρία στοιχημάτων BetFred, σύμφωνα με δημοσίευμα της Manchester Evening News. Το εν λόγω δάνειο αποκτήθηκε, προκειμένου η BetFred να αγοράσει την υπηρεσία στοιχήματος The Tote από τη βρετανική κυβέρνηση, πριν 2,5 περίπου χρόνια. Η αγορά κόστισε στη BetFred 265 εκατομμύρια, εκ των οποίων τα 200 δανείστηκε από τις τράπεζες  Barclays, M&G Investments, Santander UK και Yorkshire Bank.

 

Η εταιρεία κατάφερε, μετά και την αγορά του Tote, να αυξήσει σε μεγάλο βαθμό τα κέρδη της (περίπου κατά 30% μέσα στο 2013) και να πετύχει σε σύντομο χρονικό διάστημα την αποπλήρωση του δανείου της.

Η BetFred ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες γιατί διαθέτει ένα από τα καλύτερα καζίνο στο διαδίκτυο.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfred και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.