Ελέγχους για στοιχηματική απάτη στο Super Bowl διεξάγουν οι αρμόδιοι στο Tennessee

Το φετινό Super Bowl αποτέλεσε το μεγαλύτερο στοιχηματικό γεγονός στις ΗΠΑ και οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες σε ολόκληρη τη χώρα δέχθηκαν στοιχήματα εκατομμυρίων δολαρίων. Άλλωστε, πολλές Πολιτείες έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα και οι εβδομάδες πριν τη διεξαγωγή του Super Bowl είδαν τα επίπεδα στοιχηματισμού να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.

Σε μια από τις Πολιτείες που έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα, όμως, στο Tennessee, οι αρμόδιοι έχουν ξεκινήσει μια σειρά ερευνών που σχετίζονται με στοιχηματική απάτη στο Super Bowl. Αν και δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα, οι αρμόδιοι ξεκαθαρίζουν ότι οι έρευνες δεν σχετίζονται με περιστατικά χειραγώγησης του αγώνα, αλλά έχουν να κάνουν με αυτή καθαυτή την τοποθέτηση των στοιχημάτων.

 

Οι έρευνες του Tennessee για τα στοιχήματα στο Super Bowl

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, οι Αρχές του Tennessee έχουν ξεκινήσει έρευνες για περιστατικά παράνομου στοιχηματισμού στο Super Bowl. Οι αρμόδιοι δήλωσαν ότι εντόπισαν μια σειρά από ύποπτα στοιχήματα σε δύο εταιρείες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Πολιτεία και έχουν ήδη ξεκινήσει πιο εντατικές έρευνες.

Προς το παρόν, βέβαια, δε γνωρίζει κανείς (πέρα από τους αρμόδιους) ποιες είναι οι εταιρείες που ελέγχονται. Στο Tennessee λειτουργούν νόμιμα τέσσερις στοιχηματικές: οι BetMGM, DraftKings, FanDuel και Action 246 – ωστόσο, καμία δεν επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται υπό έλεγχο. Η BetMGM δήλωσε ότι δεν ελέγχεται από τις αρμόδιες Αρχές, οι DraftKings και FanDuel αρνήθηκαν να σχολιάσουν και η Action 246 παρέπεμψε στους αρμόδιους.

Με άλλα λόγια, γνωρίζουμε ελάχιστα για τη συγκεκριμένη υπόθεση, πέρα από το ότι ελέγχονται δύο εταιρείες για παράνομη στοιχηματική δραστηριότητα, που όμως δεν σχετίζεται με χειραγώγηση του αγώνα. Δεδομένου, μάλιστα, ότι στο Tennessee δεν επιτρέπονται ειδικά στοιχήματα, τύπου το τι χρώμα θα είναι το Gatorade, με το οποίο οι νικητές θα καταβρέξουν τον προπονητή τους, οι περισσότεροι εκτιμούν ότι πρόκειται για τυπική παραβίαση των νόμων της Πολιτείας για το στοίχημα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.