Αύξηση εσόδων για τη Unibet

Σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας, η Unibet κατόρθωσε να εξασφαλίσει περισσότερα έσοδα από ποτέ, κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2016. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, η εταιρεία του online στοιχήματος εξασφάλισε μεικτά έσοδα της τάξης των 157,9 εκατομμυρίων ευρώ!


Τα έσοδα αυτά αυξήθηκαν κατά 61%, σε σχέση με τα αντίστοιχα έσοδα του πρώτου τριμήνου του 2015 (96,4 εκατομμύρια ευρώ). Από την άλλη, τα κέρδη προ φόρων σχεδόν διπλασιάστηκαν και αγγίζουν πλέον τα 28,5 εκατομμύρια ευρώ (από τα 14,3 εκατομμύρια του πρώτου τριμήνου του 2015), ενώ και τα κέρδη μετά φόρων υπολογίζονται υψηλότερα κατά 100%, στα 25,3 εκατομμύρια ευρώ.

 

Σημαντικό ρόλο στην αύξηση εσόδων και κερδών της Unibet έπαιξε και η παράλληλη αύξηση των πελατών της. Είναι χαρακτηριστικό, ότι πριν την έλευση του 2016, τα μέλη της Unibet δεν ξεπερνούσαν τα 612.269. Τους πρώτους μήνες του 2016, όμως, ξεπέρασαν τα 1.006.365.

 

Η ευρωπαϊκή αγορά είναι αυτή που έχει αποφέρει τη συντριπτική πλειοψηφία των εσόδων της Unibet και, όπως φαίνεται, η εταιρεία του online στοιχήματος γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα μεικτά έσοδα της Unibet στις Σκανδιναβικές χώρες αυξήθηκαν κατά 58%, ενώ τα αντίστοιχα από τις χώρες τις Δυτικής Ευρώπης κατά 63%.

 

Μπορεί η Unibet να είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων στην Ευρώπη ωστόσο δεν ανήκει στις νόμιμες της Ελλάδας καθώς δεν διαθέτει την απαραίτητη άδεια λειτουργίας.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.