Αυξημένα τα κέρδη της στοιχηματικής εταιρείας Paddy Power το 2017

Η στοιχηματική εταιρεία Paddy Power BetFair ανακοίνωσε για πρώτη φορά τα ετήσια κέρδη της, από τότε που δημιουργήθηκε, μέσω της συγχώνευσης των Paddy Power και BetFair, τον Φεβρουάριο του 2016. Η ανακοίνωση των υπευθύνων της εταιρείας περιλαμβάνει άκρως θετικά οικονομικά αποτελέσματα, αφού, μεταξύ άλλων, αναφέρει και αύξηση των κερδών της μέσα στο 2017.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας στοιχήματος, λοιπόν, υπήρξε σημαντική αύξηση, όχι μόνο στα έσοδα, αλλά και στα κέρδη, τα οποία ενισχύθηκαν κατά 19%.

 

Αύξηση κερδών κατά 19% μέσα στο 2017

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Paddy Power BetFair, τα έσοδά της αυξήθηκαν κατά 13% (σε σχέση με τα αντίστοιχα του 2016) και άγγιξαν τα 1,95 δις ευρώ. Η αύξηση των εσόδων, σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότερη διαχείρισή τους, είχε ως αποτέλεσμα την ακόμη μεγαλύτερη αύξηση των κερδών της εταιρείας στοιχήματος.

Αναλυτικότερα, η Paddy Power BetFair ανακοίνωσε κέρδη της τάξης 438 εκατομμυρίων ευρώ. Σε σύγκριση με τα αντίστοιχα του 2016, τα φετινά κέρδη παρουσίασαν αύξηση της τάξης του 19%, αφού το 2016 δεν είχαν ξεπεράσει τα 368 εκατομμύρια ευρώ.

Σημαντικό ρόλο στην αύξηση των εσόδων, τέλος, δεν έπαιξαν μόνο οι στοιχηματικές ιστοσελίδες (και τα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια του διαδικτύου) της εταιρείας, αλλά και το δίκτυο λιανικής που διατηρεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και οι επιχειρήσεις της στην Αυστραλία. Συνολικά, οι δύο αυτοί τομείς αύξησαν τα κέρδη τους κατά 40%.

 

Με το βλέμμα στο μέλλον

Στην ίδια ανακοίνωση, οι υπεύθυνοι της Paddy Power BetFair ανέφεραν και τα σχέδιά τους για το μέλλον. Τα σχέδια αυτά περιλαμβάνουν ανακατατάξεις στην εταιρεία, η οποία πλέον θα έχει τρεις περιφερειακούς επικεφαλής, για τις επιχειρήσεις της σε Ευρώπη, Αυστραλία και ΗΠΑ αντίστοιχα, αλλά και την προσαρμογή σε νέα δεδομένα που αναμένονται στις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου, της Αυστραλίας και των ΗΠΑ.

Διαβάστε επίσης τα οικονομικά αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου του 2017 που είχε ανακοινώσει η Paddy Power BetFair.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.