Μειωμένα λειτουργικά κέρδη αναμένει η εταιρία στοιχήματος William Hill

Η εταιρία στοιχήματος William Hill ενημέρωσε τους μετόχους της ότι εκτιμά πως τα λειτουργικά κέρδη της επιχείρησης για το 2018 θα είναι μειωμένα σε σχέση με τις προηγούμενες εκτιμήσεις. Οι υπεύθυνοι προχώρησαν σε νέες εκτιμήσεις για τα οικονομικά μεγέθη της χρονιάς που έληξε την 1η Ιανουαρίου 2019 και προειδοποιούν ότι οι προηγούμενες ήταν πιο αισιόδοξες από τους νέους υπολογισμούς.

Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι οι οικονομικές επιδόσεις της William Hill ήταν αρνητικές μέσα στο 2018. Ωστόσο, κάποιες νέες στρατηγικές κινήσεις της, όπως η εξαγορά του Mr. Green, αύξησαν τα έξοδα της εταιρείας, με την ελπίδα να αποφέρουν κέρδη στο μέλλον.

 

Οι νέες εκτιμήσεις της William Hill για το 2018

Τα επίσημα οικονομικά αποτελέσματα του 2018 θα ανακοινωθούν στο άμεσο μέλλον από την στοιχηματική εταιρία William Hill. Έως τότε, όμως, οι υπεύθυνοι δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι για τα εκτιμώμενα λειτουργικά κέρδη. Σύμφωνα με τις νέες εκτιμήσεις, αυτά δεν πρόκειται να ξεπεράσουν τα 278 εκατομμύρια ευρώ, καθώς θα σημειώσουν πτώση της τάξης του 15%. 

 

Online στοίχημα εναντίον επίγειου στοιχήματος

Μεγάλο ρόλο στα μειωμένα κέρδη που προβλέπουν οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρίας έπαιξε η κατάσταση στα πρακτορεία επίγειου στοιχήματος της William Hill. Πολλά από αυτά έχουν δει τα έσοδά τους να μειώνονται κατά τους τελευταίους μήνες, ενώ δεν αποκλείεται πολύ σύντομα κάποια από αυτά να αντιμετωπίσουν και προβλήματα επιβίωσης.

Από την άλλη, το online στοίχημα ήταν αυτό που περιόρισε τη μείωση των κερδών της William Hill. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, οι στοιχηματικές ιστοσελίδες της εταιρίας εμφάνισαν θετικές επιδόσεις και ξεπέρασαν τις αντίστοιχες άλλων ετών. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, βέβαια, ότι το 2018 διοργανώθηκε και το πιο δημοφιλές στοιχηματικό γεγονός των τελευταίων ετών: το Μουντιάλ ποδοσφαίρου της Ρωσίας.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.