Οδηγίες για υπεύθυνο στοιχηματισμό κατά το lockdown δημοσίευσε η ARJEL

H ARJEL, η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή της γαλλικής αγοράς τυχερών παιχνιδιών, έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από οδηγίες για τον υπεύθυνο στοιχηματισμό κατά την περίοδο που η χώρα βρίσκεται σε lockdown, προκειμένου να αντιμετωπίσει την εξάπλωση της πανδημίας. Οι οδηγίες των αρμοδίων απευθύνονται τόσο στους παίχτες όσο και στις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών και περιλαμβάνουν από όρια στα ποσά στοιχηματισμού ως προειδοποιήσεις για την αύξηση των πριμ και των προσφορών.

Παράλληλα, η ARJEL προειδοποιεί τους παίχτες να μην καταφεύγουν σε παράνομες ιστοσελίδες στοιχήματος, ειδικά αυτή την εποχή, που παρατηρείται αύξηση στην εμφάνισή τους.

 

Οι οδηγίες της ARJEL προς παίχτες και στοιχηματικές

Οι πρώτοι αποδέκτες των οδηγιών της ARJEL ήταν οι εταιρείες που διεξάγουν online τυχερά παιχνίδια στη Γαλλία. Οι αρμόδιοι ζήτησαν να περιοριστούν οι προσφορές και τα πριμ, ειδικά σε τομείς όπως το online πόκερ. Άλλωστε, το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει γνωρίσει μεγάλη άνθηση στη γαλλική αγορά, από τη στιγμή που οι επιλογές του online στοιχήματος περιορίστηκαν σημαντικά, και πολλοί Γάλλοι έχουν ανοίξει νέους λογαριασμούς στα νόμιμα πόκερ rooms. Οι αρμόδιοι, λοιπόν, προειδοποιούν ότι δεν είναι απαραίτητη σε τόσο μεγάλο βαθμό η διαφήμισή τους, αλλά και η ανακοίνωση ελκυστικών προσφορών, που θα πολλαπλασίαζε τα κίνητρα των παιχτών, που ούτως ή άλλως υπάρχουν.

Επιπλέον, η ARJEL ζήτησε από τις νόμιμες ιστοσελίδες να είναι ακόμη πιο σχολαστικές στην παρατήρηση της συμπεριφοράς των μελών τους, ώστε να μπορούν να αναγνωρίζουν έγκαιρα σημάδια εθισμού στον τζόγο.

Από την άλλη, οι αρμόδιοι προειδοποιούν τους παίχτες για τη σημασία του υπεύθυνου στοιχηματισμού. Για αυτό το λόγο, τους ενθαρρύνει να θέτουν μόνοι τους όρια στις καταθέσεις τους και στα χρήματα που ξοδεύουν. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, οι παίχτες δε θα πρέπει να ξεχνούν ότι τα online τυχερά παιχνίδια πρέπει να αποτελούν μια μορφή διασκέδασης και τίποτε παραπάνω.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.