ΕΠΣ Μακεδονίας: Δραστικά μέτρα κατά των παράνομων στοιχηματικών εταιρειών

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας ανακοίνωσε ότι είναι διατεθειμένη να λάβει δραστικά μέτρα κατά του φαινομένου εμφάνισης ερασιτεχνικών αγώνων ποδοσφαίρου στο πρόγραμμα live μετάδοσης στοιχηματικών εταιρειών που λειτουργούν χωρίς την απαραίτητη άδεια στη χώρα μας. Αιτία για την αποφασιστική παρέμβαση της Ένωσης αποτέλεσε η live μετάδοση (και περίληψη στο κουπόνι του live στοιχήματος) αγώνα του Κυπέλλου σε εταιρίες που δεν ανήκουν στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Η αντίδραση της ΕΠΣ Μακεδονίας

Οι υπεύθυνοι της Ένωσης καταδίκασαν την στοιχηματική κάλυψη των αγώνων σε ιστοσελίδες που δε δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας και ανήγγειλε τη λήψη δραστικών μέτρων – μεταξύ των οποίων ακόμη και αναβολή ή διακοπή των αγώνων που θα εντοπίζονται σε παράνομες στοιχηματικές ιστοσελίδες!

Παράλληλα, η ΕΠΣ Μακεδονίας καλεί τους αρμόδιους να λάβουν κάθε απαραίτητο μέτρο, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το σοβαρό αυτό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

 

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Μακεδονίας

Οι υπεύθυνοι, τέλος, έδωσαν στη δημοσιότητα την εξής ανακοίνωση:

“Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας (Ε.Π.Σ.Μ.) καταγγέλλει και καταδικάζει την εμφάνιση αγώνων Κυπέλλου της Τετάρτης 11-10-2017 σε παράνομες διαδικτυακές σελίδες στοιχήματος.

Όπως στο παρελθόν, έτσι και τώρα η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εξαφανισθεί το επανεμφανιζόμενο φαινόμενο αυτό, αναβάλλοντας ή και διακόπτοντας παιχνίδια που ενδεχομένως να εμφανισθούν, στο μέλλον, σε live μετάδοση παράνομου ή ακόμη και νόμιμου στοιχήματος.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας καλεί όλους τους αρμόδιους φορείς και αρχές (ποδοσφαιρικές, εισαγγελικές, δικαστικές, οικονομικές), προς τους οποίους απευθύνει την παρούσα, να επιληφθούν του σοβαρού αυτού προβλήματος που αντιμετωπίζει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Θεσσαλονίκης, που σκοπό έχει την χειραγώγηση και διάλυσή του και να πράξουν τα δέοντα και νόμιμα για την πάταξή του.

Η Ε.Π.Σ.Μ. βρίσκεται στη διάθεση παντός υπευθύνου προς παροχή πληροφοριών και συνδρομής, με τη βεβαιότητα της άμεσης ανταπόκρισης.

Η παραπάνω επιστολή – καταγγελία υπογράφεται από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας, Σάββα Δημητριάδη και τον Γενικό Γραμματέα, Παναγιώτη Γιουρούκαλη και κοινοποιήθηκε στους:

1. Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.)

2. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης

3. κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, Υφυπουργό Αθλητισμού

4. κ. Ιούλιο Συναδινό, Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού

5. Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας

6. Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Σ.Δ.Ο.Ε.)

7. Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης”

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.