Νέο ρεκόρ εσόδων για την στοιχηματική αγορά του New Jersey

Η στοιχηματική αγορά του New Jersey καταφέρνει να ξεπερνά το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, από τη στιγμή που απελευθερώθηκε, το καλοκαίρι του 2018, και ο περασμένος Σεπτέμβριος κατάφερε να θέσει ένα ακόμη ρεκόρ, στους τομείς του τζίρου και των εσόδων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αρμόδιας Αρχής, άλλωστε, οι παίχτες του New Jersey έχουν αγκαλιάσει τη νέα μορφή τυχερού παιχνιδιού, αφού έχουν ήδη ξοδέψει συνολικά σχεδόν 3 δις δολάρια. Από αυτά τα χρήματα, μάλιστα, το 82,1% αφορά σε online στοιχήματα.

 

Τα έσοδα του New Jersey για τον Σεπτέμβριο του 2019

Ο Σεπτέμβριος του 2019 αποδείχθηκε ο πιο επιτυχημένος μήνας στη σύντομη ιστορία της αγοράς στοιχήματος του New Jersey – τουλάχιστον μέχρι να ξεπεραστεί και αυτό το ρεκόρ. Ο τζίρος στοιχηματισμού αυξήθηκε κατά 142,2%, αγγίζοντας τα 445,6 εκατομμύρια δολάρια! Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε και η έναρξη της σεζόν του NFL, στις 5 Σεπτεμβρίου. Τα περισσότερα από αυτά τα χρήματα (το 84%) στοιχηματίστηκαν online.

Ο αυξημένος τζίρος έφερε και αυξημένα έσοδα για τις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος. Σύμφωνα με τα στοιχεία, τα έσοδα αυξήθηκαν στα 37,9 εκατομμύρια δολάρια, θέτοντας ένα ακόμη ρεκόρ.

Όσον αφορά στο μέρος που συγκέντρωσε τα μεγαλύτερα έσοδα, αυτό ήταν το ιπποδρόμιο του Meadowlands, το οποίο συνεργάζεται με τις FanDuel και PointsBet. Τα έσοδα του ιπποδρομίου άγγιξαν τα 16,9 εκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας άνοδο της τάξης του 134,2%, σε σχέση με τον περσινό Σεπτέμβριο.

Τέλος να θυμίσουμε πως ο τζίρος της στοιχηματικής αγοράς του New Jersey ξεπέρασε το 1 δις δολάρια μέσα στο 2018.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.