Νόμο για το στοίχημα ετοίμασε και η Πολιτεία της Νέας Υόρκης

Η Πολιτεία της Νέας Υόρκης προστίθεται στη λίστα εκείνων που, όχι μόνο αναμένουν τις εξελίξεις για τη νομιμοποίηση ή όχι του στοιχήματος στις ΗΠΑ, αλλά και προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο να αποκτήσουν τη δυνατότητα να ανοίξουν την αγορά στοιχήματος εντός των συνόρων τους. Ήδη, ο γερουσιαστής John Bonacic παρουσίασε ένα νέο νόμο, με σκοπό να ρυθμιστούν οι παράμετροι νομιμοποίησης του επίγειου και online στοιχήματος.

Ο νέος νόμος δημιουργήθηκε προκειμένου να τεθεί σε ισχύ μόνον εφόσον οι εκπρόσωποι της Πολιτείας του New Jersey δικαιωθούν από το Ανώτατο Δικαστήριο στην έφεση που έχουν καταθέσει κατά του νόμου PASPA του 1992. Εφόσον οι δικαστές αποφασίσουν να επιτρέψουν σε κάθε Πολιτεία να αποφασίζει μόνη της τη νομιμοποίηση ή την απαγόρευση του στοιχήματος στα σύνορά της, ο νέος νόμος θα μπορεί αυτόματα να τεθεί σε ισχύ.

 

Άρθρα για το στοίχημα, τις ιπποδρομίες και το στοίχημα μέσω κινητού

Ο νέος νόμος που κατέθεσε προς ψήφιση ο γερουσιαστής John Bonacic περιλαμβάνει και ρυθμίζει διαφορετικές πτυχές της αγοράς στοιχήματος. Αναλυτικότερα, τα άρθρα του περιλαμβάνουν ρυθμίσεις για τη λειτουργία online και επίγειου στοιχήματος, καθώς και στοιχήματος μέσω κινητού. Επιπλέον, έχουν συμπεριληφθεί άρθρα για τις ιπποδρομίες που διεξάγονται στη Νέα Υόρκη, καθώς και για τις πτυχές του αμοιβαίου στοιχήματος. Τέλος, εξετάζεται και το θέμα της λειτουργίας των τεσσάρων επίγειων καζίνο της Πολιτείας, καθώς και του ενδεχόμενου να είναι σε θέση να προσφέρουν υπηρεσίες επίγειου στοιχηματισμού.

 

Υπάρχουν ελπίδες να ισχύσει ο νόμος;

Ο νέος νόμος που θα ψηφιστεί στη Νέα Υόρκη θα τεθεί σε ισχύ μόνον αν καταργηθεί η διάταξη του νόμου PASPA που, όχι μόνο απαγορεύει το στοίχημα στις ΗΠΑ, αλλά απαγορεύει και σε κάθε Πολιτεία να δημιουργήσει σχετικούς νόμους. Αν το New Jersey δικαιωθεί, κάθε Πολιτεία θα μπορεί να αποφασίζει μόνη της αν επιθυμεί νόμιμο στοίχημα ή αν θα διατηρήσει την απαγόρευσή του. Για αυτό το λόγο, πολλές Πολιτείες των ΗΠΑ έχουν ήδη δημιουργήσει σχετικούς νόμους, οι οποίοι θα μπορούν να εφαρμοστούν μόνο σε περίπτωση που δικαιωθεί το New Jersey.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη