Νέες απαιτήσεις για τις στοιχηματικές εταιρείες στην Αγγλία

Η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή του online στοιχήματος έδωσε στη δημοσιότητα μια λίστα με νέους κανόνες που θα πρέπει να τηρούν οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες, έως τον Απρίλιο του 2018. Οι νέοι κανόνες αφορούν κυρίως στην πληροφόρηση που θα πρέπει να παρέχουν στους παίχτες του στοιχήματος, όσον αφορά στις συναλλαγές τους και στο ιστορικό τους γενικότερα.

Οι νέοι αυτοί κανόνες θα ισχύσουν για κάθε εταιρεία στοιχηματισμού που διαθέτει άδεια νόμιμης δραστηριοποίησης στο Ηνωμένο Βασίλειο και σκοπό έχουν να επιτρέψουν στους παίχτες να έχουν τον πλήρη έλεγχο του ιστορικού τους και να μπορούν να βλέπουν τις κινήσεις τους (ακόμη και τα καθαρά ποσά των καταθέσεών τους), προκειμένου να γνωρίζουν πότε το έχουν παρακάνει και πότε όχι.

 

Οι νέες απαιτήσεις για τις στοιχηματικές εταιρείες

Οι βασικότερες από τις νέες υποχρεώσεις που θα έχουν σύντομα οι στοιχηματικές εταιρείες στην Αγγλία είναι οι εξής:

  • Να διαβεβαιώνουν ότι οι παίχτες θα έχουν στη διάθεσή τους το ιστορικό των προηγούμενων τριών μηνών. Στην περίπτωση που αιτηθούν επιπλέον πληροφορίες, οι στοιχηματικές είναι υποχρεωμένες να τους παρέχουν στοιχεία τουλάχιστον των 12 προηγούμενων μηνών.
  • Να διαβεβαιώνουν ότι το ιστορικό συναλλαγών και στοιχημάτων παρέχει κατανοητά σύνολα για συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα (για παράδειγμα, το σύνολο των συναλλαγών τους τελευταίους δύο μήνες).
  • Να δίνουν στους παίχτες πρόσβαση σε πληροφορίες για τα καθαρά ποσά των καταθέσεών τους (σύνολο καταθέσεων μείον το σύνολο αναλήψεων).
  • Να επιτρέπουν στους παίχτες να θέτουν ανώτατα όρια συναλλαγών, αλλά και στοιχηματισμού.

 

Ζητούμενο η συνέπεια στην πληροφόρηση

Σύμφωνα με την αρμόδια Αρχή, το ζητούμενο των νέων κανόνων είναι η συνέπεια στην πληροφόρηση. Τα στοιχεία των αρμόδιων δείχνουν πως κάθε στοιχηματική εταιρεία προσφέρει διαφορετικές δυνατότητες πρόσβασης στο ιστορικό των μελών της και σκοπός είναι οι παίχτες να έχουν τις ίδιες δυνατότητες, ανεξάρτητα από την εταιρεία που θα επιλέξουν.

Με αυτόν τον τρόπο, υποστηρίζει η ρυθμιστική Αρχή, ο στοιχηματισμός θα γίνει πιο ασφαλής και δίκαιος για όλους.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.