Εντός του 2022 το ντεμπούτο της αγοράς στοιχήματος της Βραζιλίας

Ο νέος γραμματέας της SECAP, της υπηρεσίας της Βραζιλίας που είναι μεταξύ άλλων αρμόδια για τη ρύθμιση του τομέα των τυχερών παιχνιδιών, δήλωσε πρόσφατα ότι είναι αισιόδοξος για την πορεία της νομιμοποίησης του στοιχήματος και πως θεωρεί ότι το ντεμπούτο της νέας αγοράς θα πραγματοποιηθεί εντός του 2022. Στόχος των αρμοδίων, άλλωστε, είναι να προλάβουν το Μουντιάλ του 2022, ώστε η αγορά να κάνει τα πρώτα της βήματα με επιτυχία.

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα η Βραζιλία νομιμοποίησε επίσημα το στοίχημα. Το σχετικό νομοσχέδιο εγκρίθηκε και υπογράφηκε και από τον Πρόεδρο της χώρας, το οποίο σημαίνει ότι πλέον οι αρμόδιοι φορείς κάνουν αγώνα δρόμου, προκειμένου να οργανώσουν κάθε πτυχή της νεοσύστατης αγοράς.

 

Οι προοπτικές για την αγορά στοιχήματος της Βραζιλίας

Σύμφωνα με τον Gustavo José de Guimarães, γραμματέα της SECAP, ο στόχος για το ντεμπούτο της αγοράς στοιχήματος στη Βραζιλία είναι το 2022. Αυτό σημαίνει ότι, μέχρι τότε, θα πρέπει να τεθούν σε ισχύ νέοι νόμοι, που θα ρυθμίζουν κάθε πτυχή της λειτουργίας της αγοράς, να ξεκινήσει η διαδικασία αδειοδότησης των εταιρειών στοιχήματος που πληρούν τις προϋποθέσεις και να εκδοθούν, προκειμένου να μπορέσουν να δραστηριοποιηθούν νόμιμα στη νέα αγορά.

Ο γραμματέας της SECAP παραδέχθηκε ότι το τόσο σύντομο χρονοδιάγραμμα για το ντεμπούτο της αγοράς αποτελεί πρόκληση για την κυβέρνηση, αλλά είναι αισιόδοξος ότι ο στόχος θα επιτευχθεί εντός του 2022 και, μάλιστα, κατά το πρώτο εξάμηνο, ώστε να συμπέσει με την έναρξη του Μουντιάλ του 2022. Άλλωστε, το Μουντιάλ αναμένεται να αποτελέσει τεράστιο στοιχηματικό γεγονός και μια νεοσύστατη αγορά στοιχήματος θα επωφεληθεί σε τεράστιο βαθμό (και, φυσικά, θα αποφέρει σημαντικά έσοδα στο κράτος, το οποίο αποτελεί και τον βασικό στόχο της κυβέρνησης).

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.