To νέο app της Ladbrokes για τo Windows Phone

Το online στοίχημα μέσω κινητού αποτελεί το νέο αγαπημένο τρόπο παιχνιδιού για πολλά εκατομμύρια παιχτών ανά τον κόσμο και οι στοιχηματικές εταιρίες του χώρου φροντίζουν σε κάθε περίπτωση να προσφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερες υπηρεσίες και σε αυτόν τον τομέα. Έτσι, αποτελεί πλέον σπάνιο φαινόμενο για μια ιστοσελίδα του online στοιχήματος να μην διαθέτει κάποιο σχετικό app για τα κινητά ή έστω μια κατάλληλα διαμορφωμένη ιστοσελίδα.

 

Οι πιο ευνοημένοι ανάμεσα στους κατόχους κινητών είναι αυτοί που διαθέτουν κάποιο Android ή iPhone, καθώς πρόκειται για τα κινητά εκείνα που διαθέτουν τα πλέον δημοφιλή λειτουργικά συστήματα. Αυτό σημαίνει ότι, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους, οι οποίοι μπορεί να διαθέτουν κάποιο Blackberry ή Windows Phone, σίγουρα θα βρουν ένα app ειδικά σχεδιασμένο για το λειτουργικό τους σύστημα.

 

Αυτή την αδικία έρχεται να διορθώσει η ιστοσελίδα στοιχήματος Ladbrokes, με το νέο της app, το οποίο είναι κατάλληλα σχεδιασμένο για το λειτουργικό σύστημα των Windows Phones. Η εταιρεία του online στοιχήματος δίνει την ευκαιρία πλέον στους κατόχους των συγκεκριμένων κινητών να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν ένα app ειδικά σχεδιασμένο για να τους προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία συστήματος. Το app όχι μόνο είναι συμβατό με το λειτουργικό σύστημα των Windows, αλλά μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως τις δυνατότητες προσαρμογής (λειτουργικής και αισθητικής) των συγκεκριμένων συσκευών.

 

Επιπλέον, προσφέρει στους παίχτες την επιλογή του Quickbet. Πρόκειται για μια συντόμευση που τους επιτρέπει να τοποθετήσουν το στοίχημά τους εντός μερικών δευτερολέπτων. Παράλληλα, έχουν και τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την εξέλιξη του στοιχήματός τους, αλλά και να συνδεθούν αυτόματα στο λογαριασμό τους. Τέλος, έχουν στη διάθεσή τους τις σημαντικότερες υπηρεσίες που προσφέρονται σε τέτοιες περιπτώσεις, όπως η επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και οι συναλλαγές. Για την ασφάλεια των τελευταίων, μάλιστα, φροντίζει το PayPal, το δημοφιλές e-wallet που φημίζεται για τα επίπεδα προστασίας των χρηστών.

 

Οι κάτοχοι των Windows Phones, λοιπόν, μπορούν - και με την ευκαιρία του Μουντιάλ - να στοιχηματίζουν με ευκολία, χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο για τα κινητά τους app που λάνσαρε η Ladbrokes.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.