Νέα εικονικά αθλήματα για την στοιχηματική ιστοσελίδα Pinnacle

H στοιχηματική ιστοσελίδα Pinnacle ξεκίνησε μια νέα στρατηγική συνεργασία, με την εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού NSoft. Μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας, η εταιρία του στοιχήματος θα μπορέσει να ενισχύσει με νέα παιχνίδια, όχι μόνο το online καζίνο της, αλλά και τη γκάμα επιλογών που προσφέρει στο στοίχημα.

Αναλυτικότερα, μέσω της συνεργασίας της με την NSoft, η Pinnacle θα προσφέρει στα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας της μια σειρά από νέες επιλογές στον τομέα των εικονικών αθλημάτων. Οι παίχτες θα μπορούν στο εξής να στοιχηματίζουν στο αποτέλεσμα εικονικών αγώνων και να διεκδικούν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, απολαμβάνοντας παράλληλα και τα μοναδικά γραφικά των παιχνιδιών της NSoft.

 

Τα νέα εικονικά αθλήματα της Pinnacle

Η νέα συμφωνία θα φέρει τα εικονικά αθλήματα της NSoft στην στοιχηματική ιστοσελίδα Pinnacle. Αναλυτικότερα, οι παίχτες θα μπορούν πλέον να στοιχηματίζουν σε τρία νέα αθλήματα, τα οποία θα διεξάγονται αυτόματα στον τομέα των virtual sports. Τα αθλήματα αυτά είναι οι εικονικές ιπποδρομίες, οι εικονικές κυνοδρομίες και οι εικονικοί αγώνες μοτοσικλέτας.

Η διαδικασία στοιχηματισμού στα παραπάνω αθλήματα δε διαφέρει από εκείνη σε οποιοδήποτε άλλο άθλημα, πραγματικό ή εικονικό. Οι παίχτες θα βλέπουν τις διαθέσιμες αγορές και τις αποδόσεις και απλά θα επιλέγουν ένα από τα σημεία. Στη συνέχεια, όμως, θα είναι σε θέση να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο τους αγώνες, προκειμένου να μάθουν αν κέρδισαν και να ζήσουν τις στοιχηματικές συγκινήσεις στην πληρότητά τους.

 

Εκατοντάδες επιλογές και ζωντανές μεταδόσεις

Το λογισμικό της NSoft, μάλιστα, προσφέρει μοναδικές εικόνες σε όσους αποφασίσουν να παρακολουθήσουν τους εικονικούς αγώνες. Τα γραφικά είναι μοναδικά και η δράση άκρως ρεαλιστική. Επιπλέον, οι επιλογές στοιχηματισμού που θα έχουν οι παίχτες στη διάθεσή τους πολλαπλασιάζονται, αφού διεξάγονται νέοι αγώνες εικονικών αθλημάτων κάθε μερικά λεπτά.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Pinnacle και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Pinnacle ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.