Ποια θα είναι η πρώτη αμερικανική Πολιτεία με νόμιμο στοίχημα;

Μερικές ημέρες μετά την κατάργηση του αμερικανικού νόμου PASPA, όλα τα βλέμματα των ανθρώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης της χώρας, αλλά και των στοιχηματικών εταιριών ανά τον κόσμο, είναι στραμμένα προς τα γραφεία των νομοθετών και στον αγώνα για το ποια Πολιτεία θα προλάβει να ανοίξει πρώτη μια νόμιμη αγορά στοιχήματος (φυσικά, η Πολιτεία της Nevada εξαιρείται).

Σύμφωνα με τις προβλέψεις, αυτή η Πολιτεία θα είναι το Delaware. Οι υπεύθυνοι της Πολιτείας έχουν καταθέσει και ψηφίσει τους σχετικούς νόμους και, όπως φαίνεται, θα ανοίξει μια καθ΄ όλα νόμιμη αγορά στοιχήματος μέσα στον Ιούνιο!

 

Έτοιμο για στοιχηματισμό το Delaware

Αναλυτικότερα, το Delaware φαίνεται πως θα είναι η Πολιτεία που θα εγκαινιάσει τη νέα στοιχηματική αγορά των ΗΠΑ – ωστόσο, η πρωτιά της οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε ένα πλεονέκτημα που είχε από… τα αποδυτήρια. Άλλωστε, το Delaware αποτελούσε μία από τις Πολιτείες που εξαιρούνταν από την απαγόρευση του PASPA. Σε αντίθεση με τη Nevada, όμως, στο Delaware επιτρέπονταν περιορισμένες δυνατότητες στοιχηματισμού.

Ο νέος νόμος που απελευθερώνει το στοίχημα, όμως, άρει απλά αυτούς τους περιορισμούς, με αποτέλεσμα να είναι σε θέση να τεθεί σε ισχύ νωρίτερα από τους αντίστοιχους άλλων Πολιτείων, όπως το New Jersey, για παράδειγμα. Σύμφωνα με τον κυβερνήτη της Πολιτείας, John Carney, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα απολύτως νομικό εμπόδιο στον δρόμο για την πλήρη νομιμοποίηση του στοιχήματος στο Delaware.

 

Ακολουθεί κατά πόδας και το New Jersey

Και το New Jersey, όμως, η Πολιτεία που μαχόταν επί μήνες στο Ανώτατο Δικαστήριο, προκειμένου να νομιμοποιηθεί το στοίχημα, δεν πρόκειται να μείνει πίσω. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Γερουσίας, Steve Sweeney, η νέα νομοθεσία θα είναι έτοιμη και θα βρίσκεται στο γραφείο του κυβερνήτη Phil Murphy στις 7 Ιουνίου.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.