Αιφνίδιους τεχνικούς ελέγχους πραγματοποιούν οι αρμόδιοι στη Σουηδία

Η ρυθμιστική Αρχή της αγοράς τυχερών παιχνιδιών της Σουηδίας, η Spelinspektionen, προχωρά αυτές τις ημέρες σε αιφνίδιους τεχνικούς ελέγχους των νόμιμων ιστοσελίδων στοιχήματος και άλλων τυχερών παιχνιδιών, προκειμένου να διαπιστώσει αν τα λογισμικά τους λειτουργούν εντός των πλαισίων της δικαιοσύνης, αλλά και αν είναι εγκεκριμένα. Οι έλεγχοι έχουν ήδη ξεκινήσει, αν και η Spelinspektionen δεν έχει ανακοινώσει σε ποιες ιστοσελίδες αφορούν.

Επιπλέον, οι αρμόδιοι δεν έχουν ανακοινώσει τους λόγους για τους οποίους προχωρούν στους αιφνίδιους ελέγχους. Πιθανότατα, πρόκειται για τυπικούς ελέγχους, αφού δεν έχει ανακοινωθεί κάποια καταγγελία που ώθησε την Spelinspektionen να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση.

 

Οι τεχνικοί έλεγχοι της Spelinspektionen

Η Spelinspektionen προχώρησε πριν μερικές ημέρες σε αιφνίδιους ελέγχους των τεχνικών προδιαγραφών πέντε ιστοσελίδων τυχερών παιχνιδιών, οι οποίες, όμως, δεν έχουν κατονομαστεί. Οι αρμόδιοι ζήτησαν από τις ιστοσελίδες να παρουσιάσουν τα πιστοποιητικά των λογισμικών που χρησιμοποιούν, ενώ παράλληλα τα τεχνικά κλιμάκια της Spelinspektionen προχώρησαν σε δικούς τους ελέγχους, όσον αφορά στα ποσοστά πληρωμών και στη δικαιοσύνη των παιχνιδιών.

Αυτές είναι και οι μόνες πληροφορίες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, σχετικά με τους αιφνίδιους ελέγχους που πραγματοποίησε η Spelinspektionen. Οι αρμόδιοι διαβεβαίωσαν, πάντως, ότι πρόκειται για τυπικούς ελέγχους και πως δεν υπάρχουν καταγγελίες ή υποψίες για παραβίαση των νόμων που καθορίζουν τη λειτουργία των τεχνικών συστημάτων που χρησιμοποιούν οι νόμιμες ιστοσελίδες στη Σουηδία.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.