Και στοίχημα προσφέρει πλέον το Mr. Green

To όνομα του Mr. Green είναι περισσότερο γνωστό στους παίχτες των online καζίνο, καθώς διαθέτει μία από τις καλύτερες και πλέον δημοφιλείς ιστοσελίδες στον συγκεκριμένο τομέα τυχερών παιχνιδιών. Οι υπεύθυνοι, όμως, φιλοδοξούν να αποκτήσουν την ίδια φήμη και στο online στοίχημα, με το λανσάρισμα της ολοκαίνουργιας ιστοσελίδας τους!

 

Η νέα ιστοσελίδα του Mr. Green λανσαρίστηκε εγκαίρως για το EURO 2016 και σε αυτή βρίσκονται εκατοντάδες επιλογές στοιχηματισμού σε διαφορετικά αθλήματα. Βέβαια, οι υπεύθυνοι δεν έχουν ακόμη προσθέσει ολόκληρη την γκάμα επιλογών, όσον αφορά σε αθλήματα και διοργανώσεις, οπότε οι παίχτες θα συναντήσουν μόνο τα πιο δημοφιλή, όπως το τένις, οι ιπποδρομίες και, φυσικά, το ποδόσφαιρο. Ειδικά στο τελευταίο, θα δουν όλους τους αγώνες του EURO 2016, με πολλές επιλογές, ανταγωνιστικές αποδόσεις και αρκετές προσφορές.

 

Κάθε παίχτης, μάλιστα, μπορεί να στοιχηματίσει από τον υπολογιστή ή το κινητό του, πριν ή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Σε κάθε περίπτωση, οι επιλογές είναι αρκετές – στον τομέα του live στοιχήματος, μάλιστα, ξεχωρίζουν και οι αγορές του instant betting, στις οποίες οι παίχτες καλούνται να προβλέψουν τι θα συμβεί στα επόμενα δευτερόλεπτα ή λεπτά. Στο live στοίχημα, επίσης, μπορούν να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στον αγώνα, μέσω των ειδικών γραφημάτων, αλλά όχι και να τον παρακολουθήσουν ζωντανά, μέσω της υπηρεσίας live streaming.

 

Φυσικά, οι προσφορές δεν απουσιάζουν από τη νέα ιστοσελίδα στοιχήματος του Mr. Green. Ειδικά στους αγώνες του EURO, οι παίχτες θα βρουν καθημερινές προσφορές για επιλεγμένους αγώνες.

 

Η νέα ιστοσελίδα στοιχήματος του Mr. Green, τέλος, βασίζεται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Kambi, η οποία προσφέρει σύγχρονη εμφάνιση και εύκολη περιήγηση, αλλά και σταθερότητα και γρήγορες αποκρίσεις στις κινήσεις των παιχτών.

 

H Mr. Green ιδρύθηκε το 2007 και είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων που λειτουργούν με έδρα την Μάλτα.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.