Έρευνα για στοιχηματικές απάτες στο Βέροια-Άρης

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διέταξε την κατεπείγουσα εισαγγελική παρέμβαση για έναν αγώνα ποδοσφαίρου της ελληνικής Superlegue. Πρόκειται για τον αγώνα της 14ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Βέροια και Άρη, ο οποίος διεξήχθη στις 31 Ιανουαρίου του 2018. Ο συγκεκριμένος αγώνας είχε λήξει με σκορ 1-0 υπέρ του Άρη, μετά από χαμένο πέναλτι, και έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές.

Ωστόσο, η προκαταρκτική έρευνα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν απέδωσε καρπούς και η υπόθεση πέρασε στο αρχείο. Πλέον, όμως, ανοίγει ξανά, με παρέμβαση των εισαγγελικών Αρχών.

 

Ερευνάται κάθε στοίχημα που τοποθετήθηκε στον αγώνα

Οι εισαγγελικές Αρχές διέταξαν να πραγματοποιηθεί επείγουσα έρευνα με τη συνεργασία κάθε στοιχηματικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. Σκοπός είναι να συγκεντρωθούν όλα τα στοιχήματα που τοποθετήθηκαν στον αγώνα, πριν την έναρξή του ή κατά τη διάρκειά του και να ελεγχθούν τυχόν παράνομες στοιχηματικές αγορές. Η εισαγγελία, μάλιστα, έχει ζητήσει τα ονόματα όλων όσων έχουν στοιχηματίσει στον συγκεκριμένο αγώνα.

Αυτό σημαίνει ότι οι υπεύθυνοι των στοιχηματικών εταιρειών είναι υποχρεωμένοι να παραχωρήσουν τα στοιχεία των μελών τους που στοιχημάτισαν στο Βέροια-Άρης, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι έρευνες. Και, στην περίπτωση που εντοπιστούν στοιχήματα μεγάλης αξίας ή “περίεργες” προβλέψεις, οι έρευνες θα επεκταθούν στους ύποπτους παίχτες.

 

Εισαγγελική παρέμβαση και στο Απόλλων Λάρισας – Καλλιθέα

Παράλληλα, πριν μερικές ημέρες, οι εισαγγελικές Αρχές αναγκάστηκαν να επέμβουν και στην περίπτωση του αγώνα της Football League ανάμεσα σε Απόλλωνα Λάρισας και Καλλιθέα. Ο αγώνας έληξε με σκορ 4-3, ενώ η Καλλιθέα προηγήθηκε με 1-3 στο ημίχρονο και ο γενικός αρχηγός της Καλλιθέας, Νίκος Γιαννακόπουλος, κατήγγειλε ως παρωδία τον αγώνα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.