Προς δημόσια διαβούλευση οι νομοθετικές αλλαγές στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η αρμόδια Αρχή ρύθμισης της αγοράς στοιχήματος του Ηνωμένου Βασίλειου, η UKGC, ανακοίνωσε την έναρξη της διαδικασίας δημόσιας διαβούλευσης, η οποία θα αφορά μια σειρά από νομοθετικές αλλαγές που εξετάζονται για το μέλλον. Στη συγκεκριμένη διαδικασία καλούνται να συμμετάσχουν οι εταιρείες στοιχημάτων, οι παίχτες στοιχήματος και κάθε άλλος φορέας που έχει άμεση ή έμμεση σχέση με την αγορά στοιχήματος.

Οι τομείς που θα επηρεαστούν από τις επερχόμενες αλλαγές είναι τρεις: η επικοινωνία με τους καταναλωτές, η επίλυση διαφορών ανάμεσα σε εταιρείες στοιχήματος και καταναλωτές και τα λογισμικά που θα αποτρέπουν τη χρήση υπηρεσιών στοιχήματος.

 

Οι αλλαγές που ετοιμάζει η UKGC για την αγγλική αγορά στοιχήματος

Η UKGC βρίσκεται εν μέσω πυρετωδών διεργασιών αυτή την εποχή, καθώς ετοιμάζει μια σειρά από αλλαγές στη λειτουργία και τη ρύθμιση της αγοράς. Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζουν αλλαγές στη διαδικασία ταυτοποίησης των στοιχείων των μελών των στοιχηματικών ιστοσελίδων, στους όρους και στις προϋποθέσεις που ανακοινώνουν, την επικοινωνία και τη χρήση ειδικών λογισμικών για το μπλοκάρισμα παιχτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο.

Ειδικά στους τομείς της επικοινωνίας και των ειδικών λογισμικών, μάλιστα, η UKGC ζητά και τις απόψεις όλων των εμπλεκομένων, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα νέο πλαίσιο κανονισμών, το οποίο θα προστατεύει αποτελεσματικότερα όσους παίχτες αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο.

Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες και οι πελάτες τους, τέλος, μπορούν να έχουν εύκολα πρόσβαση στην σχετική ιστοσελίδα, όπου αναφέρονται οι αλλαγές που σχεδιάζουν οι αρμόδιοι και να συνεισφέρουν με την τεχνογνωσία και τις απόψεις τους.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.