Κάτω των προσδοκιών τα κέρδη της Betsson

Η Betsson ανακοίνωσε πως δεν κατόρθωσε να επαληθεύσει τις προσδοκίες για τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του 2016, καθώς τα κέρδη της  μειώθηκαν, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα της περσινής χρονιάς.

 

Αναλυτικότερα, η εταιρεία του online στοιχήματος ανακοίνωσε πως τα κέρδη της, κατά τη διάρκεια των έξι μηνών έως τις 30 Ιουνίου, δεν ξεπέρασαν τα 40,1 εκατομμύρια ευρώ  (το πρώτο εξάμηνο του 2015, τα αντίστοιχα κέρδη άγγιζαν τα 44,8 εκατομμύρια ευρώ). Παράλληλα, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν και μείωση των λειτουργικών κερδών, τα οποία δεν ξεπέρασαν τα 42,9 εκατομμύρια ευρώ. Ένας από τους βασικότερους λόγους για τη μείωση των κερδών, σύμφωνα με τους υπεύθυνους, ήταν οι αρνητικές μεταβολές στις ισοτιμίες των νομισμάτων.

 

Από την άλλη, όμως, η Betsson ανακοίνωσε πως τα μεικτά έσοδά της αυξήθηκαν κατά 13% και άγγιξαν τα 190 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για αύξηση της τάξης του 9%, σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο του 2015.

 

Η Betsson είχε ήδη προειδοποιήσει τους μετόχους πως τα οικονομικά αποτελέσματα του δεύτερου τριμήνου του 2016 θα ήταν χαμηλότερα από το αναμενόμενο και θα επηρέαζαν αρνητικά τις επιδόσεις ολόκληρου του εξαμήνου. Ανάμεσα στις αιτίες που ανέφερε βρίσκονταν οι αρνητικές ισοτιμίες και οι νομικές αλλαγές σε ευρωπαϊκές αγορές, οι οποίες της στέρησαν μερίδιο των κερδών της.

 

H Betsson είναι σουηδικής καταγωγής και δεν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.