Μειώθηκαν τα έσοδα της στοιχηματικής εταιρείας Kindred από εθισμένους παίχτες

H στοιχηματική εταιρεία Kindred (ιδιοκτήτρια της Unibet μεταξύ άλλων) είχε δεσμευθεί πριν από μήνες να μηδενίσει τα έσοδα που λαμβάνει από παίχτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο και φαίνεται πως η πρωτοβουλία της αυτή παρουσιάζει αποτελέσματα, καθώς οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν μια νέα μείωση στον συγκεκριμένο τομέα.

Συγκεκριμένα, η Kindred ανακοίνωσε ότι τα έσοδα που εξασφάλισε από εθισμένους παίχτες κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2021 μειώθηκαν από το 4,3% στο 3,9% των συνολικών εσόδων της. Αυτό αποτελεί μια τεράστια επιτυχία της Kindred, η οποία θέλει να φτάσει το 0% έως το τέλος του 2023.

 

Ο δρόμος της Kindred προς το 0%

Τα μηδενικά έσοδα από εθισμένους παίχτες αποτελούν έναν από τους βασικότερους στόχους της Kindred για τα επόμενα χρόνια και οι υπεύθυνοι κάνουν ό,τι μπορούν, προκειμένου να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τη συμμετοχή όσων αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο. Για παράδειγμα, έχουν αυξηθεί οι έλεγχοι για τέτοιου είδους παίχτες, από ειδικά λογισμικά και αλγόριθμους, καθώς και οι παρεμβάσεις του ειδικευμένου προσωπικού τους σε άτομα που παρουσιάζουν συμπεριφορές εθισμένων. Ειδικά στον τελευταίο τομέα, η επιτυχία έχει αγγίξει το 76,6%, σύμφωνα με την Kindred. Η Kindred, τέλος, συνεργάζεται και με μια σειρά φιλανθρωπικών οργανώσεων που φροντίζουν όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο και παραπέμπει σε αυτές μέλη της που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Όλα τα παραπάνω ενισχύουν τα αποτελέσματα των πρωτοβουλιών της Kindred για μηδενισμό των εσόδων της από εθισμένους παίχτες και, όπως φαίνεται, οι συνεχείς μειώσεις του ποσοστού αυτού τη φέρνουν πιο κοντά στον στόχο της.

Δείτε επίσης τα ανάλογα έσοδα που ανακοίνωσε η Kindred για το τέταρτο τρίμηνο του 2020.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.