Νέα προσφορά πρόωρων πληρωμών από την εταιρεία στοιχημάτων Bet365

H εταιρεία στοιχημάτων Bet365 έχει ανακοινώσει κατά καιρούς προσφορές που βοηθούν τους παίχτες που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού και να αυξήσουν τις πιθανότητες νίκης τους – ή έστω να μειώσουν τις πιθανότητες να χάσουν τα χρήματά τους. Στη λίστα αυτών των προσφορών έρχεται να προστεθεί μία ακόμη, η οποία υπόσχεται στους παίχτες να πληρώνει πρόωρα ως νικητήρια τα στοιχήματά τους, εφόσον η ομάδα τους προηγείται με διαφορά δύο γκολ.

Αναλυτικότερα, η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει μόνο για τους αγώνες ποδοσφαίρου που εξελίσσονται με συγκεκριμένο τρόπο και μόνο για συγκεκριμένα στοιχήματα που θα τοποθετούν οι παίχτες.

 

Τι υπόσχεται η προσφορά;

Η νέα προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Bet365 υπόσχεται να διευθετεί και να πληρώνει πρόωρα τα στοιχήματα των μελών της, στην περίπτωση που η ομάδα στην οποία έχουν στοιχηματίσει προηγηθεί με διαφορά δύο γκολ σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα. Για παράδειγμα, αν κάποιος στοιχηματίσει στην Μάντσεστερ Σίτι και αυτή προηγηθεί επί τις αντιπάλου της με σκορ 3-1, σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα, τα στοιχήματα που προβλέπουν νίκη της Σίτι θα διευθετηθούν άμεσα ως κερδισμένα. Ακόμη κι αν τελικά η αντίπαλη ομάδα ισοφαρίσει ή κερδίσει, οι παίχτες θα έχουν ήδη λάβει τα κέρδη που διεκδικούσαν.

 

Ποια στοιχήματα συμμετέχουν στην προσφορά;

Στη νέα προσφορά της Bet365 συμμετέχουν συγκεκριμένα στοιχήματα. Όσοι θέλουν να την εκμεταλλευτούν θα πρέπει να τοποθετούν μονά στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 (επιλέγοντας ένα από τα σημεία των νικητών και όχι το Χ), πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Επιπλέον, στην προσφορά συμμετέχουν μόνο αγώνες των παρακάτω διοργανώσεων: της ελληνικής Super League, της αγγλικής Premier League, του Champions League και του Europa League.

Όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, τέλος, δε θα πρέπει να προχωρήσουν σε ολικό cash out, αν θέλουν να συνεχίσουν να συμμετάσχουν στην προσφορά. Αντίθετα, μπορούν να πραγματοποιήσουν μερικό cash out και να συμμετάσχουν με το ποσό που παραμένει ανοιχτό. Τέλος, οι παίχτες μπορούν να συνδυάσουν την υπηρεσία Επεξεργασία Στοιχήματος με την προσφορά.

 

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία