Μειώνει το ρίσκο στους πρώτους σκόρερ η εταιρία στοιχημάτων Bet365

Η εταιρία στοιχημάτων Bet365 επαναφέρει μια προηγούμενη προσφορά της για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετούν στοιχήματα μειωμένου ρίσκου στην αγορά του πρώτου σκόρερ στις αναμετρήσεις των κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης.

Η νέα προσφορά ισχύει για επιλεγμένες διοργανώσεις, όπως το Champions League, το Europa League και η αγγλική Premier League, και θυμίζει αρκετά στη λειτουργία ένα είδος στοιχήματος που τοποθετούν όσοι στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες: το πλασέ ή each way.

 

Η προσφορά της Bet365 για τον πρώτο σκόρερ

Πρώτα απ’ όλα, κάθε παίχτης που διατηρεί λογαριασμό στην στοιχηματική ιστοσελίδα Bet365 μπορεί να στοιχηματίζει στον πρώτο σκόρερ ενός αγώνα ποδοσφαίρου: στον παίχτη που θα πετύχει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. Μέσω της προσφοράς, λοιπόν, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα θα είναι σε θέση να εξασφαλίσουν κάποια κέρδη, ακόμη κι αν ο παίχτης της επιλογής τους δεν καταφέρει να πετύχει το γκολ που θα ανοίξει το σκορ.

Χωρίς την προσφορά, ένα στοίχημα στον παίχτη που δεν πέτυχε το πρώτο γκολ της αναμέτρησης θα έχανε. Μέσω της προσφοράς, όμως, η Bet365 θα παραχωρήσει κέρδη ακόμη και σε αυτούς που στοιχημάτισαν στον πρώτο σκόρερ, αλλά είδαν τον παίχτη της επιλογής τους να πετυχαίνει ένα γκολ, μα όχι το πρώτο. Αναλυτικότερα, αν κάποιος στοιχηματίσει σε έναν παίχτη που δε θα πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα, αλλά ένα επόμενο, θα εξασφαλίσει κάποια κέρδη.

Τα κέρδη αυτά θα είναι, βέβαια, μειωμένα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς της Bet365, οι παίχτες θα εισπράττουν κέρδη ίσα με το 1/3 της αρχικής απόδοσης.

Όσοι, λοιπόν, εκμεταλλευτούν την προσφορά της Bet365 και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κάποια, έστω μειωμένα κέρδη, εφόσον καλυφθούν οι απαραίτητες προϋποθέσεις.

Στους πρώτους σκόρερ των παραπάνω διοργανώσεων μπορούν να στοιχηματίσουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς η Bet365 ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία