Μακροχρόνια στοιχήματα για την ελληνική Superleague από την Meridianbet

H Meridianbet προσφέρει εκατοντάδες ευακιρίες στοιχηματισμού στα μέλη της και οι επιλογές που έχουν οι παίχτες είναι πολλές. Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζουν, φυσικά, και αυτές που αφορούν στο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Κάθε φορά που πλησιάζει η επόμενη αγωνιστική της Superleague, η στοιχηματική εταιρεία Meridianbet καλύπτει όλους τους αγώνες, προσφέροντας ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών σε πολλές και διαφορετικές αγορές.

Βέβαια, τα στοιχήματα που προσφέρει η Meridianbet σε κάθε αγώνα είναι μόνο η αρχή, όσον αφορά στις στοιχηματικές ευκαιρίες που έχουν τα μέλη της. Σε αυτές, άλλωστε, έχουν έρθει να προστεθούν τα μακροχρόνια στοιχήματα που καλούν τους παίχτες να προβλέψουν την πρωταθλήτρια ομάδα της τρέχουσας σεζόν της Superleague!

 

Ποια ομάδα θα κατακτήσει την Superleague;

Τα στοιχήματα αυτά είναι τα κλασικά μακροχρόνια που θα συναντήσουν οι παίχτες σε πολλές στοιχηματικές εταιρείες. Πρόκειται για μια σειρά στοιχημάτων που προβλέπουν το νικητή της φετινής Superleague και θα διευθετηθούν όταν ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικότερα, στις επιλογές των παιχτών βρίσκονται 16 ομάδες, από τα μεγάλα φαβορί έως τα απίθανα αουτσάιντερ! Οι παίχτες έχουν διορία έως τις 21 Απριλίου, προκειμένου να στοιχηματίσουν στην επόμενη πρωταθλήτρια ομάδα και να διεκδικήσουν κέρδη αντίστοιχα των αποδόσεων.

 

Οι αποδόσεις στα μακροχρόνια στοιχήματα της Meridianbet

Όπως είναι φυσικό, το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της Superleague στα μακροχρόνια στοιχήματα της Meridianbet είναι ο κάτοχος του τίτλου, Ολυμπιακός. Η πρόβλεψη που τον θέλει και φέτος πρωταθλητή συνοδεύεται από την απόδοση 2.00. Ακολουθούν οι υπόλοιποι διεκδικητές του τίτλου, όπως ο ΠΑΟΚ (2.50) και η ΑΕΚ (3.00). Και από εκεί και πέρα εμφανίζονται όλα τα αουτσάιντερ, όπως ο Παναθηναϊκός, ο Ατρόμητος, ο Πανιώνιος και ο Αστέρας Τρίπολης, με αποδόσεις που κυμαίνονται από το 45.00 έως το 1000.00!

Οι παραπάνω αποδόσεις, τέλος, θα προσαρμόζονται ανάλογα με τις εξελίξεις στην Superleague, όσο πλησιάζουμε στην ολοκλήρωση της σεζόν.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία