Κορυφαίες αποδόσεις σε επιλεγμένους αγώνες από την εταιρεία στοιχήματος Mybet

Η εταιρεία στοιχήματος Mybet ανακοινώνει πάντα ανταγωνιστικές αποδόσεις, ειδικά στον τομέα του ποδοσφαίρου και στους κορυφαίους αγώνες κάθε ημέρας. Μέσω της νέας της προσφοράς, όμως, οι αποδόσεις της σε επιλεγμένους αγώνες μπορούν πλέον να χαρακτηριστούν “κορυφαίες”, χάρη σε μια μικρή ενίσχυση που δέχονται!

Αναλυτικότερα, η νέα προσφορά της Mybet ενισχύει προσωρινά τις αποδόσεις σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει μεν καθημερινά, αλλά για περιορισμένο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 

Happy hour… στις αποδόσεις;

Η προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Mybet θυμίζει το happy hour που θα συναντήσει κανείς σε καφετέριες και μπαρ. Αντί, όμως, οι τιμές να πέφτουν προσωρινά, κατά τη διάρκεια του happy hour, στη Mybet αυξάνονται!

Αναλυτικότερα, η Mybet ανακοινώνει κάθε εβδομάδα μια σειρά από κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου. Πρόκειται για έναν αγώνα ανά ημέρα (κατά κανόνα τον σημαντικότερο της ημέρας), ο οποίος προσφέρεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα με ενισχυμένες αποδόσεις. Οι αποδόσεις ενισχύονται για μία ώρα κάθε ημέρα, από τις 12:00 έως τη 13:00 το μεσημέρι, και σε αυτό το χρονικό διάστημα οι παίχτες θα μπορούν να τις εκμεταλλευτούν και να τοποθετήσουν στοιχήματα που διεκδικούν περισσότερα κέρδη, αλλά χωρίς περισσότερο ρίσκο.

Ο χρονικός περιορισμός, μάλιστα, αποτελεί και τη μόνη προϋπόθεση της προσφοράς. Οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν οποιοδήποτε στοίχημα επιθυμούν στα σημεία με τις ενισχυμένες αποδόσεις, αρκεί να το κάνουν κατά τη διάρκεια ενεργοποίησης της προσφοράς. Και, εφόσον η πρόβλεψή τους είναι σωστή, θα εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχονται οι ενισχυμένες αποδόσεις.

Tη νέα προσφορά της Mybet μπορούν να την επωφεληθούν και όσοι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος το επιθυμούν καθώς η Mybet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία