Διπλή προσφορά-έκπληξη για το Μουντιάλ από την εταιρία στοιχημάτων Interwetten

Οι δύο αγώνες ποδοσφαίρου αυτής της Κυριακής δε θα αποτελέσουν μόνο την κορύφωση του Μουντιάλ της Ρωσίας, αλλά και την κορύφωση της τοποθέτησης στοιχημάτων, καθώς και των προγραμμάτων προσφορών που έχουν ανακοινώσει οι στοιχηματικές εταιρίες. Με άλλα λόγια, οι λάτρεις του ποδοσφαίρου θα είναι σε θέση να παρακολουθήσουν δύο κορυφαίους αγώνες, να τοποθετήσουν τα τελευταία στοιχήματα στο Μουντιάλ και να εκμεταλλευτούν κορυφαίες προσφορές που μπορούν να τους αποφέρουν είτε αυξημένα κέρδη είτε μειωμένο ρίσκο.

Δύο τέτοιες προσφορές θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν και τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Interwetten, αρκεί να πληροφορηθούν για αυτές και να δηλώσουν συμμετοχή εγκαίρως. Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρίας, μάλιστα, κρατούν σιγή ιχθύος για το τι περιλαμβάνουν οι δύο προσφορές και αναμένεται να αποκαλύψουν λεπτομέρειες την τελευταία στιγμή.

 

Οι δύο προσφορές-έκπληξη της Interwetten

H Interwetten διατηρούσε την ίδια στάση σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ, ανακοινώνοντας προσφορές για τα μέλη της που θα στοιχημάτιζαν σε διαφορετικούς αγώνες, χωρίς να αναφέρει αρχικά τις λεπτομέρειες. Και, όπως είναι φυσικό, το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση του μικρού και του μεγάλου τελικού, με τους υπεύθυνους να κρατούν τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας σε αγωνία, μέχρι την τελευταία στιγμή.

Προς το παρόν, πάντως, το μόνο που γνωρίζουμε για τις δύο προσφορές είναι ότι η πρώτη αφορά στον μικρό τελικό ανάμεσα σε Βέλγιο και Αγγλία και η δεύτερη στον μεγάλο τελικό ανάμεσα σε Γαλλία και Κροατία. Επιπλέον, γνωρίζουμε ότι οι λεπτομέρειες της πρώτης θα ανακοινωθούν το Σάββατο 14 Ιουλίου και της δεύτερης την Κυριακή 15 Ιουλίου.

Κρίνοντας, τέλος, από τις προηγούμενες προσφορές που ανακοίνωσε η Interwetten για το Μουντιάλ, οι δύο προσφορές μπορεί να υπόσχονται οτιδήποτε – από αυξημένα κέρδη ή μειωμένο ρίσκο μέχρι ανταμοιβές και πριμ, προκειμένου οι παίχτες να τοποθετήσουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία