Πρόωρα κέρδη στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ υπόσχεται η εταιρία στοιχήματος Bet365

Η Bet365, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, διατηρεί ένα πλούσιο πρόγραμμα προσφορών, ειδικά στον τομέα του ποδοσφαίρου, και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν σε πολλές περιπτώσεις κέρδη με μειωμένο ρίσκο. Μια τέτοια προσφορά ισχύει και για τον επερχόμενο αγώνα της ελληνικής Super League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, με αποτέλεσμα οι παίχτες να είναι σε θέση να διεκδικήσουν κέρδη πρόωρα, αλλά και με μειωμένο ρίσκο.

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για μια σειρά αγώνων ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων και αυτός ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, που διεξάγεται το Σάββατο. Και όσοι παίχτες την εκμεταλλευτούν θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν πρόωρα τα κέρδη τους, στην περίπτωση που μία από τις δύο ομάδες προηγηθεί οποιαδήποτε στιγμή με διαφορά 2 γκολ.

 

Πρόωρη πληρωμή στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Η προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Bet365 για το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ θα ενεργοποιηθεί στην περίπτωση που μία από τις δύο ομάδες προηγηθεί οποιαδήποτε στιγμή με διαφορά 2 γκολ. Σε αυτή την περίπτωση, όσοι θα έχουν στοιχηματίσει σε νίκη της ομάδας θα εξασφαλίσουν άμεσα τα κέρδη που δικαιούνται, χωρίς να περιμένουν να ολοκληρωθεί ο αγώνας και να διευθετηθεί το στοίχημα. Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, θα παραμείνουν στον λογαριασμό τους, ακόμη κι αν το σκορ ανατραπεί και ο αγώνας λήξει ισόπαλος ή σε βάρος της ομάδας που προηγήθηκε.

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα πριν την έναρξη του Παναθηναϊκός-ΑΕΚ και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 (το σημείο Χ εξαιρείται από την προσφορά). Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα στον αγώνα και δουν την ομάδα της επιλογής τους να προηγείται με διαφορά 2 γκολ, θα εξασφαλίσουν τα κέρδη τους πρόωρα και με μειωμένο ρίσκο.

Την συγκεκριμένη προσφορά η Bet365 την ανακοινώνει συχνά στα μέλη της για διάφορους σημαντικούς αγώνες όπως αυτούς του Champions League.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία