Στα 250 εκατομμύρια ευρώ ο στόχος της William Hill για το Μουντιάλ

Η στοιχηματική εταιρία William Hill έθεσε ψηλά τις προσδοκίες της για το επερχόμενο Μουντιάλ, καθώς ο στόχος της είναι τα έσοδα 200 εκατομμυρίων λιρών Αγγλίας (περίπου 250 εκατομμύρια ευρώ). Ο συγκεκριμένος στόχος, μάλιστα, είναι ακριβώς ο διπλάσιος, σε σχέση με τον αντίστοιχο που έθεσε στο προηγούμενο Μουντιάλ (του 2010) και ο οποίος δεν ξεπερνούσε τα 100 εκατομμύρια λίρες (περίπου 120 εκατομμύρια ευρώ).

 

Ήδη, η William Hill η οποία είναι από τις πιο παλιές αλλά και από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες στοιχημάτων στο χώρο, έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ιστοσελίδα της για τα εκατομμύρια μέλη της που ενδιαφέρονται να στοιχηματίσουν στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, ενώ ξεκίνησε και τη σχετική διαφημιστική καμπάνια, μέσω του πρακτορείου Creature Of London, η οποία επικεντρώνει στην τηλεόραση. 

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.