Περισσότερα από 670 εκατομμύρια ευρώ ξόδεψαν τα μέλη της BetFair στις αμερικανικές εκλογές

Οι αμερικανικές εκλογές αποτελέσαν το μεγαλύτερο στοιχηματικό γεγονός των τελευταίων ετών στο ανταλλακτήριο στοιχημάτων της BetFair στο Ηνωμένο Βασίλειο και οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ότι ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ τζίρου στον τομέα των πολιτικών στοιχημάτων. Άλλωστε, η BetFair εξασφάλισε τζίρο ύψους άνω των 670 εκατομμυρίων ευρώ στις φετινές αμερικανικές εκλογές, όταν στις προηγούμενες του 2016 ο τζίρος της δεν ξεπέρασε τα 280 εκατομμύρια ευρώ.

Οι αμερικανικές εκλογές, άλλωστε, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον εκατομμυρίων παιχτών του στοιχήματος σε ολόκληρο τον κόσμο και αποτέλεσαν ένα από τα δημοφιλέστερα γεγονότα των τελευταίων ετών, στις ΗΠΑ, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Ειδικά στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο όγκος των στοιχημάτων στην αναμέτρηση του Donald Trump με τον Joe Biden ήταν τεράστιος.

 

Ρεκόρ τζίρου για το ανταλλακτήριο της BetFair

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η BetFair στη δημοσιότητα, μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα στοιχήματα που τοποθετήθηκαν στο ανταλλακτήριό της για τις αμερικανικές εκλογές ξεπέρασαν τα 3 εκατομμύρια. Εκατομμύρια στοιχήματα μεγαλύτερης ή μικρότερης αξίας προκάλεσαν τεράστια αύξηση του τζίρου, ο οποίος ξεπέρασε τα 670 εκατομμύρια ευρώ. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, η BetFair δέχθηκε και στοιχήματα αξίας έως και 1 εκατομμυρίου ευρώ!

Το ρεκόρ που κατάφερε το ανταλλακτήριο της BetFair είναι εντυπωσιακό, αλλά δικαιολογείται από τις ιδιαιτερότητες των φετινών αμερικανικών εκλογών. Άλλωστε, επρόκειτο για τις πιο αμφίρροπες εκλογές των τελευταίων δεκαετιών και οι δύο υποψήφιοι άλλαζαν συνεχώς θέση στα προγνωστικά. Και, εξαιτίας αυτού, δημιουργούνταν σχεδόν κάθε ημέρα νέες στοιχηματικές ευκαιρίες για όσους παίχτες τις αναζητούσαν, αλλά και για όσους απέκτησαν ενδιαφέρον για το στοίχημα, εξαιτίας των εκλογών στις ΗΠΑ.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.