Μειωμένα τα κέρδη της William Hill

Μειωμένα κατά 14% εμφανίζονται τα λειτουργικά κέρδη της εταιρίας στοιχημάτων William Hill για το πρώτο τρίμηνο του 2014. Η εταιρεία εμφάνισε μειωμένες επιδόσεις και στα καταστήματά της (- 25%), αλλά και στις ιστοσελίδες της (-6%), με αποτέλεσμα να παρουσιάσει την παραπάνω μείωση, σε σύγκριση με τα αντίστοιχα κέρδη της για το πρώτο τρίμηνο του 2013.

 

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, μεγάλο ρόλο στη συγκεκριμένη μείωση έπαιξαν δύο πολύ κακές εβδομάδες στο συγκεκριμένο διάστημα, οι οποίες έφεραν απρόοπτα αποτελέσματα στο ποδόσφαιρο και σημαντική ζημία στη William Hill. Επομένως, δεν υπάρχει, συμπληρώνουν, ανησυχία για το μέλλον, ειδικά κατά την περίοδο του επερχόμενου Μουντιάλ.

Η William Hill είναι από τις πρώτες στοιχηματικές εταιρίες στο διαδίκτυο και καλύπτει στοιχηματικά διοργανώσεις από όλο τον κόσμο με μεγάλη γκάμα αγορών.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.